Fodbold

I dag kan Lionel Messi få debut for PSG

Lionel Messi er for første gang med i Paris Saint-Germains kamptrup, og han kan debutere mod Reims i søndagens ligakamp, siger træner Pochettino.

Et historisk øjeblik kan meget vel indtræffe søndag aften.

For Lionel Messi er en del af Paris Saint-Germains trup til kampen mod Reims i Ligue 1, og han kan derfor få debut for den franske klub. Det bekræfter PSG søndag på sin hjemmeside.

Allerede på lørdagens pressemøde fortalte holdets cheftræner, Mauricio Pochettino, at han skal spille.

- Vi har trænet godt. Alle tre (Kylian Mbappé, Neymar og Lionel Messi, red.) er blandt dem, der er udtaget. Vi må se, om de bliver involveret i kampen.

Dermed kan den argentinske superstjerne spille sin første klubkamp som senior for et andet hold end FC Barcelona.

Lionel Messi blev officielt præsenteret som spiller for mere end to uger siden, men nu kan de franske fodboldfans se frem til at se ham på banen for første gang.

Kan blive Mbappés afskedskamp

Mens Lionel Messi kan spille sin første kamp for Paris Saint-Germain, kan Kylian Mbappé spille sin sidste kamp for klubben.

Den franske stjerne er sat i kraftig forbindelse med Real Madrid, der har afgivet flere bud. Endnu er ingen af buddene accepteret, og derfor er han med i truppen til kampen mod Reims.

- Kylian arbejder rigtig godt som altid. Han forbereder sig på kampen i morgen. Udtalelserne fra præsidenten og sportsdirektøren har allerede gjort det klart, hvad klubbens holdning er i den her situation, siger PSG-træneren med henvisning til forhandlingerne mellem Paris Saint-Germain og Real Madrid om den mulige transfer.

Paris Saint-Germain fører den franske liga. Hovedstadsklubben har maksimumpoint efter tre kampe.