Fodbold

Titelbejlere deler i intenst opgør

Chelsea fik en mand udvist, men forsvarede sig til uafgjort i topopgøret mod Liverpool i Premier League.

Der var topbrag i Premier League, da Liverpool tog imod Chelsea lørdag aften.

Kampen levede op til forventningerne, da de to klubber spillede 1-1 i et intenst opgør.

Chelsea med Andreas Christensen i startopstillingen kom tidligt foran. Men efter en udvisning og dertilhørende straffespark til Liverpool vendte kampen, og Chelsea kan være glad for ét point.

Dermed er begge hold nu på syv point og førstepladsen efter tre kampe. Det samme er West Ham og Everton, mens Tottenham kan gå på ni point søndag.

Sådan forløb kampen

Liverpool kom bedst fra start i opgøret, og allerede efter fire minutter havde unge Harvey Elliott et godt forsøg med et langskud, der gik lige forbi den ene stolpe.

Men det var Chelsea, der scorede kampens første mål efter godt 20 minutter.

Tyske Kai Havertz kom først på et kort hjørnespark, hvor han på fremragende vis headede bolden med baghovedet over i det lange hjørne i en bue.

Resten af første halvleg var Chelsea farligst, men Liverpool fik en stor invitation tilbage i opgøret i tillægstiden.

Efter et hjørnespark headede Liverpool først bolden på overliggeren, inden Chelseas Reece James reddede returforsøget på stregen.

Han havde dog fået hjælp af armen til at blokere skuddet, og det takserede dommeren til rødt kort og Liverpool-straffe. Det var ingen sag for Mohamed Salah, der sikkert udlignede til 1-1, inden holdene gik til pause.

Liverpool havde bolden meget i første halvleg, og de fik kun mere boldbesiddelse efter pausen i overtal.

Men de helt store chancer havde klubben svært ved at skabe, selv om der i slutminutterne blev lagt pres på Chelsea-målet.

I stedet måtte Liverpool nøjes med uafgjort.