Fodbold

Balotelli slår holdkammerat i raseri

Den italienske angriber Mario Balotelli trækker negative overskrifter efter tre kampe i sin nye klub.

Mario Balotelli har udviklet sig til at være den uønskede gave, der bliver ved med at give.

Den ene kontroversielle sag har taget den anden, og nu har den angriberen været på spil igen i sin tredje kamp for den tyrkiske oprykkerklub Adana Demirspor.

Balotelli blev udskiftet ved stillingen 0-0 mod Konyaspor, og det var han så højlydt rasende over, at han kastede med diverse genstande, inden han gav sin sidemand et hårdt slag ude på spillerbænken.

Se hændelsen her.

Kampen sluttede 1-1, og italieneren har endnu ikke scoret for sin nye arbejdsgiver, der efter tre kampe er nummer 14 i den tyrkiske liga.

Om episoden får et efterspil er endnu uvist.

'Why always me?'

31-årige Mario Balotellis liste over uheldige episoder er efterhånden lige så lang som listen af klubber.

Særligt under opholdet i Manchester City fra 2010-2013 skabte italieneren overskrifter - blandt andet for starte en brand på sit badeværelse med fyrværkeri og for skrabe 1,3 millioner kroner sammen i bøder for at komme for sent til træningen.

I oktober 2011 tog han til genmæle efter en scoring på udebane mod Manchester United, hvor han løftede op i sin spillertrøje, så skriften 'Why always me?' (hvorfor altid mig?) kom til syne.

Efter ophold i Liverpool, AC Milan og Nice har han siden 2019 blot spillet 48 kampe fordelt over Marseille, Brescia og Monza før sommerens skifte til Tyrkiet.

Også i de italienske klubber havnede han i problemer, og i barndomsklubben Brescia blev han sågar fyret.