Fodbold

Tre spillere melder afbud til landskampe

Jesper Lindstrøm og Mathias Jensen er blevet udtaget som erstatning for de tre afbud.

Landstræner Kasper Hjulmand har søndag modtaget tre afbud til de kommende landskampe.

Trabzonspor-angriberen Andreas Cornelius og Rasmus Falk fra FC København er ude med skader, mens Bournemouths Philip Billing har meldt afbud grundet sygdom. Det skriver Dansk Boldspil-Union på Twitter.

FC København skriver søndag på sin hjemmeside, at Falk har pådraget sig en skade i baglåret. Det forventes, at han vil være ude i "de kommende uger".

Andreas Cornelius måtte torsdag udgå med en skade i skulderen, da Trabzonspor mødte italienske Roma i kvalifikationen til Conference League. Det vides ikke, hvor længe den danske angriber er ude.

I første omgang har landstræner Kasper Hjulmand valgt at udtage Jesper Lindstrøm, der inden denne sæson skiftede til tyske Eintracht Frankfurt, og Brentfords Mathias Jensen til kampene mod Skotland, Færøerne og Israel i VM-kvalifikationen.

Det er det fjerde afbud til den kommende landsholdssamling. Fredag var det Jannik Vestergaard, der måtte sande, at han ikke kunne nå at blive klar. I stedet blev Galatasaray-spilleren Victor Nelsson udtaget.

Derudover er Jacob Bruun Larsen fra Hoffenheim blevet efterudtaget, da Nice-angriberen Kasper Dolberg er meldt tvivlsom.

Kampene bliver de første efter sommerens EM-slutrunde, hvor Danmark imponerede stort og nåede semifinalen.

I VM-kvalifikationen er danskerne også kommet godt fra start. Hjulmands tropper har vundet de tre første kampe med en målscorer på 14-0, hvilket efterlader dem på en øjeblikket førsteplads i gruppen.

Danmarks tre kampe i september

  • 1/9 kl. 20.45: Danmark - Skotland
  • 4/9 kl. 20.45: Færøerne - Danmark
  • 7/9 kl. 20.45: Danmark - Israel