Fodbold

Hjulmand udpeger erstatning for Braithwaite

Marcus Ingvartsen er udtaget til A-landsholdets VM-kvalifikationskampe i stedet for Martin Braithwaite.

Danmark må undvære Martin Braithwaite i den kommende VM-kvalifikationskamp mod Skotland, men Barcelona-angriberen er stadig i spil til kampene mod Færøerne og Israel.

FC Barcelona-spilleren har meldt afbud med en skade, skriver Dansk Boldspil-Union (DBU) på Twitter mandag eftermiddag.

Som erstatning er Union Berlin-angriberen Marcus Ingvartsen udtaget.

- Martin Braithwaite har meldt afbud til kampen mod Skotland på grund af en skade, men er fortsat i spil til de øvrige kampe. I hans sted udtages Marcus Ingvartsen, skriver DBU.

Danmark skal i VM-kvalifikationen onsdag aften møde Skotland i Parken, og det er som minimum den kamp, Martin Braithwaite går glip af.

Dernæst venter Færøerne på udebane på lørdag, mens Israel kommer på besøg i Parken på tirsdag i næste uge i VM-kvalifikationen.

Martin Braithwaite spillede de første 74 minutter for Barcelona i søndagens 2-1-sejr hjemme over Cadiz. Han udgik med en skade, og han klagede over smerter i det ene knæ. Han udgik ved stillingen 2-1.

På landsholdet er Braithwaite noteret for 56 kampe og 10 mål. Han fik debut i juni 2013 og var også med ved sommerens EM-slutrunde, hvor holdet nåede frem til semifinalen.

Ingvartsen fik debut og scorede, da Danmark i marts tævede Moldova med 8-0 i VM-kvalifikationen. Det er foreløbig kun blevet til den ene landskamp for Ingvartsen.