Fodbold

- Det er magisk, siger Hjulmand efter målfesten i Parken

Kasper Hjulmand kan næsten ikke ønske sig mere, efter Danmark slog Israel med 5-0 i Parken.

Det går så godt i VM-kvalen, at landstræner Kasper Hjulmand næsten virker overrasket over sit eget landshold.

- Hold fast, hvor er vi gode. Vi fik lige en forskrækkelse i starten, men ellers var det one way traffic, siger landstræneren til Kanal 5, inden han uddyber sin oplevelse af 5-0-ydmygelsen af Israel.

- Vi var SÅ meget ovenpå fysisk, og vi trykker bare videre. Fodbold handler om at score det næste mål, og det bliver vi ved med. Og igen: Det her stadion fås ikke bedre. Tusind tak for opbakningen – det er magisk for os alle sammen, siger Kasper Hjulmand.

Med ”forskrækkelsen i starten” henviser Hjulmand til en friløber, Zahavi fik tidligt i første halvleg. Han kanonerede bolden op i det ene målhjørne, inden dommeren annullerede scoringen for offside.

Derefter begyndte Danmark at dominere mere og mere, og efter 28 minutter sparkede Yussuf Poulsen gang i målfesten, da han var først over en returbold i feltet.

Som kampen skred frem, blev forskellen på Danmark og Israel større og større, og fysisk var det tydeligt at se, at hovedparten af det danske hold blev sparet i lørdagens kamp mod Færøerne.

Danmark har nu vundet de seks første kampe i VM-kvalifikationen med en målscore på 22-0. Forspringet ned til nummer to i gruppen er på syv point, og dermed kan Danmark sikre VM-kvalifikationen allerede i oktober.

Danmark-Israel 5-0

  • 28' 1-0 Yussuf Poulsen
  • 31' 2-0 Simon Kjær (assist: Daniel Wass)
  • 41' 3-0 Andreas Skov Olsen (assist: Mikkel Damsgaard)
  • 58' 4-0 Thomas Delaney (assist: Daniel Wass)
  • 90+1' 5-0 Andreas Cornelius (assist: Jens Stryger)