Fodbold

Lindstrøm med på stjernespækket liste

Danske Jesper Lindstrøm er med på den britiske avis The Guardians top 10-liste over de af sommerens handler, hvor klubben har fået mest for pengene.

Et dansk mesterskab med Brøndby IF, et skifte til tyske Eintracht Frankfurt og endnu en udtagelse til det danske A-landshold.

Jesper Lindstrøm har haft en jævn succesfuld sommer.

Og tirsdag blev det så endnu bedre. Her er han nemlig blevet udvalgt til en fornem liste med ti af de bedste handler i det nyligt overståede transfervindue. En liste, der er udformet af den britiske avis The Guardian med temaet 'Mest værdi for pengene'.

I alt er der udvalgt ti stærke transfers, hvor 21-årige Lindstrøm, der blev købt for lige over 50 millioner kroner, er valgt med følgende begrundelse:

- Efter næsten at have misset top-4 sidste sæson, har Eintracht Frankfurt hentet mere end en håndfuld spillere denne sommer med fokus på fremtidig potentiale.

- Det største udlæg var for Lindstrøm, en 21-årig playmaker, som blev registreret for ti mål og ti assister, da Brøndby vandt deres første danske mesterskab siden 2005.

- Lindstrøm er gået direkte ind i startopstillingen i Frankfurt, hvor han kan danne et stærkt skandinavisk samarbejde med den norske lejesvend Jens Petter Hauge, skriver avisen.

Stærke navne iblandt

Udover det danske stjernefrø er der flere prominente navne på listen.

Det gælder blandt andre PSG-målmanden Gianluigi Donnarumma, der vandt EM med Italien i sommer. Han regnes af flere som en af verdens bedste målmænd.

Derudover er den hollandske landsholdsspiller Denzel Dumfries og den engelske kantspiller Demarai Gray også med på listen.

The Guardians top 10-transfers

Denzel Dumfries: Fra PSV Eindhoven til Inter

Gianluigi Donnarumma: AC Milan til PSG

Eduardo Camavinga: Rennes til Real Madrid

Tino Livramento: Chelsea til Southampton

Jesper Lindstrøm: Brøndby IF til Eintracht Frankfurt

Demarai Gray: Bayer Leverkusen til Everton

Aster Vranckx: Mechelen til Wolfsburg

Lazar Samardzic: Leipzig til Udinese

Calvin Stengs: AZ Alkmaar til Nice

Matthew Hoppe: Schalke 04 til Mallorca

Jesper Lindstrøm har været på banen i alle Frankfurts tre Bundesliga-kampe i sæsonstarten, og han har ligeledes fået spilletid i pokalturneringen.

På landsholdet er det blevet til i alt to kampe. Den seneste var i Danmarks VM-kvalifikationskamp mod Skotland, hvor Lindstrøm fik et enkelt minut på banen. Danskeren er også med i truppen tirsdag aften, når landsholdet tager imod Israel i Parken.