Eriksen-agent afviser historier om vigtig kontrol i Danmark

Christian Eriksens agent, Martin Schoots, fortæller, at fynboen har det godt, og at han i øjeblikket bruger tid med familien.

Spørgsmålene om Christian Eriksens fremtid har været mange, siden han i juni faldt om og fik hjertestop i EM-kampen mod Finland.

Og det er endnu uvist, hvordan udsigterne for at se den 29-ĂĄrige dansker tilbage pĂĄ fodboldbanen ser ud.

Det er nonsens. Helt simpelt er der ikke nogen tidsramme

Martin Schoots

Onsdag skrev den italienske avis La Gazzetta dello Sport, at Christian Eriksen om en måneds tid skal gennemgå en potentielt karrieredefinerende kontrol hos sundhedsvæsenet i Danmark, og hvis alt går vel, vil han få en besked om, at han igen kan påbegynde let træning.

Umiddelbart lyder det alt sammen positivt. Problemet er bare, at historien ikke er sand. Det fortæller Christian Eriksens agent, Martin Schoots.

- Jeg læser alle mulige spekulationer på nettet om diverse undersøgelser i næste måned. Det er nonsens. Helt simpelt er der ikke nogen tidsramme, siger hollænderen til TV 2 SPORT.

Christian Eriksen, der er på kontrakt i den italienske storklub Inter, fik indopereret en pacemaker, efter han modtog livgivende førstehjælp i Parken. Siden har han forholdt sig i ro og tilbragt tid sammen med sin familie.

Eriksen har det "rigtig godt"

Mens der endnu ikke er klarhed over Eriksens fodboldmæssige fremtid, er der fortsat positive tilbagemeldinger om danskerens helbred.

- Christian har det rigtig godt. I øjeblikket slapper han af med sin familie, og de har det alle sammen godt, siger Martin Schoots.

Efter at have tilbragt sommeren i Danmark, vendte Christian Eriksen i begyndelsen af august tilbage til Inter, hvor han hilste på sine holdkammerater og klubbens nye cheftræner, Simone Inzaghi.

Umiddelbart er der ikke udsigt til at se fynboen i kamp foreløbigt. Den tidligere Tottenham- og Ajax-spiller er således ikke blevet registreret i Inters Champions League-trup, ligesom han heller ikke figurerer i truppen på Serie A's hjemmeside.

Martin Schoots oplyser, at Eriksen selv vil komme med en udmelding, hvis han på et tidspunkt har noget at fortælle om sin sportslige fremtid.

- Hvis der er nogen nyheder at fortælle, så kommer Christian til at fortælle det selv, siger den hollandske agent.