Fodbold

Forsvarer omdiskuteret beslutning

Englands manager så ingen grund til at skifte nogen spillere ud, da holdet smed sejr til sidst mod Polen.

Englands manager, Gareth Southgate, forsvarer sin beslutning om ikke at bruge nogle udskiftere, da holdet onsdag aften måtte nøjes med 1-1 ude mod Polen i VM-kvalifikationen.

Southgate valgte i opgøret noget overraskende ikke at sætte en eneste frisk indskifter på banen, mens Polen til sammenligning brugte alle sine fem udskiftninger.

Den engelske strategi endte med at give bagslag, da Polen sluttede kampen stærkest og fik udlignet til 1-1 i de sidste minutter.

Men det får ikke Gareth Southgate til at fortryde sin beslutning.

- Vi spillede godt og havde kampen under kontrol. I de øjeblikke er det ikke nemt at komme på banen som indskifter, og ærlig talt ville vi have skiftet folk ud bare for at gøre det, siger han og tilføjer:

- Vi var i total kontrol, der var ingen problemer. Hvorfor gøre noget for at forstyrre det, når du er i kontrol?

Skuffet over pointtab

Trods resultatet så fører England stadig gruppe I komfortabelt. Holdet har fire point ned til Albanien på andenpladsen med fire kampe tilbage og må derfor stadig anses som favoritter til at snuppe den direkte VM-billet.

Gareth Southgate tilføjer efter onsdagens opgør, at kampen mod Polen var den sværeste, som englænderne har spillet, siden holdet tabte EM-finalen til Italien på hjemmebane i juli.

- Vi er selvfølgelig skuffede over ikke at få de tre point, men jeg er også nødt til at se på, hvad spillerne har udrettet i de seneste tre kampe.

- Med tanke på, at det var umuligt at vide, hvordan de ville reagere, efter hvad der skete i EM-finalen, så synes jeg, at deres indstilling og tilgang til tingene har været rigtig god, siger Englands manager.