Fodbold

Supermål holder Kanes vilde stime i live

Når landstræner Gareth Southgate sætter Harry Kane på banen i en kvalifikationskamp, kvitterer anføreren med en scoring.

’Kvalifikationskampe’ og ’Kane’ rimer ikke, og det behøver det ikke. Det har nemlig vist sig at være en fremragende kombination.

Det blev endnu en gang slået fast onsdag aften, hvor han igen scorede og nu har scoret i sine seneste 15 optrædener i kvalifikationskampe.

Og det var ikke bare hvilken som helst scoring i VM-kvalifikationen mod Polen. I det 72. minut tog han chancen langt udefra, og det viste sig at være en god ide. Fra Kanes højre støvle ind til Polens målmand, Wojciech Szczesny, var der omkring 30 meter, og Juventus-målmanden var chanceløs.

Fokuserer på første pointtab

Målet var dog ikke noget, den engelske anfører var synderligt interesseret i at tale om, da det i tillægstiden viste sig ikke at være sejrsmålet.

Her sikrede Polens Damian Szymanski hjemmeholdet et 1-1-resultat.

- En hård pille at sluge lige nu. Jeg synes, vi greb kampen godt an på en hård udebane og i en svær kamp, sagde Harry Kane efter kampen.

Pointtabet er Englands første i VM-kvalifikationen. De havde vundet fem kampe inden opgøret mod Polen.

- På udebane bygger presset sig op, og de havde et par gode indlæg og scorede på et godt hovedstød. Sådan er fodbold. Det har været en god kvalifikationsfase, og vi er stadig fem point foran med fire kampe tilbage, siger Kane.

Englands næste modstander i Andorra 9. oktober.