Fodbold

Ronaldo dobbelt målscorer i United-comeback

Cristiano Ronaldo er tilbage for Manchester United, hvor han scorede i både første og anden halvleg af kampen mod Newcastle. United vandt 4-1.

- Siiiiiiiuuuuuuuu!

Allerede i sin comebackkamp for Manchester United fik Cristiano Ronaldo mulighed for at råbe sit ikoniske jubelbrøl.

Kort før pausen udnyttede den hjemvendte superstjerne en gigantisk velkomstgave fra Newcastles målmand, der sendte bolden lige ud i fødderne på Ronaldo. Tæt på mål kunne han let sparke bolden ind i over stregen, og dermed bragte han United foran 1-0.

Ronaldo blev hentet tilbage til Manchester United i sommerens transfervindue, og lørdag var han til stor jubel på Old Trafford med fra start mod Newcastle, der blev besejret 4-1.

Efter ti minutters spil havde den populære portugiser en afslutning i sidenettet, og i første halvlegs tillægstid ramte han så den rigtige side af netmaskerne.

Det skete, efter Mason Greenwood havde sendt en afslutning mod mål. Mellem stængerne formåede Frederick Woodman kun at halvklare afslutningen, og da bolden dumpede ned lige foran Cristiano Ronaldo, kunne han næsten ikke undgå at score sit 119. mål i United-trøjen.

Efter pausen udlignede Javier Manquillo til 1-1, inden Ronaldo kom på måltavlen igen efter en times spil.

Med et glimrende dybdeløb skabte Ronaldo selv så meget plads, at Luke Shaw kunne spille ham fri i venstre side af feltet. Ronaldo tog et enkelt træk med bolden, og så tordnede han den ind mellem benene på Newcastle-målmanden, der endnu engang så skidt ud.

Cristiano Ronaldo spillede for Manchester United fra 2003 til 2009, hvor han var med til at vinde tre Premier League-titler i træk i 2007, 2008 og 2009.

Lørdag eftermiddag kunne glæden på Old Trafford matche jublen ved guldfesterne i nullerne, og ti minutter før tid fik de begejstrede fans endnu mere at jubler over. Bruno Fernandes bragte United på 3-1 med et flot langskud, og i tillægstiden øgede Jesse Lingard til resultat 4-1.

Med sejren ligger United aktuelt på førstepladsen i Premier League.