Fodbold

Chokeret spiller sender hilsen efter krampeanfald

Wessam Abou Ali satser på at komme tilbage endnu stærkere, efter at han lørdag faldt om på fodboldbanen.

Vendsyssel-spilleren Wessam Abou Ali faldt lørdag om på banen i en kamp mod Lyngby i 1. division.

Kampen blev straks afblæst, mens den 22-årige angriber blev kørt til hospitalet med ambulance.

Uheldet gav mindelser om Christian Eriksens hjertestop under EM, men så galt gik det dog ikke, da det viste sig, at Wessam Abou Ali havde fået et krampeanfald.

Lørdag aften takker nordjyden fra hospitalssengen i et opslag på Instagram for den støtte, han har modtaget.

- Tak til alle jer som har taget sig tid til at ringe, skrive og så videre. Tak for alle de tanker, bønner, og varme, I har sendt. Det har været helt fantastisk at vågne til så meget støtte, support og kærlighed, skriver han.

Wessam Abou Ali takker også de spillere, ambulancefolk, læger og alle andre, der trådte til, da han faldt om inde på banen.

- Det hele er bare et stort chok og meget surrealistisk lige nu.

- Trods alt dette er jeg okay efter omstændighederne. Jeg er i bedring og i gode hænder.

- Nu venter der et langt sejt træk i kampen om at komme tilbage på 100 procent. Jeg glæder mig til at komme tilbage endnu stærkere, forhåbentligt uden alt for lang ventetid, skriver han.

Kom til sig selv i ambulancen

Wessam Abou Ali, der har spillet på flere danske ungdomslandshold, kom i sommer til Vendsyssel fra Silkeborg, hvor det ikke blev til meget spilletid. Inden da har han spillet i AaB.

- Vi holdt øje med vejrtrækningen og puls, som var til stede under hele forløbet. Efter en otte minutters tid kom ambulancen, fortalte Vendsyssel-læge Jeppe Nygaard, der var med i ambulancen.

- I ambulancen kom han til sig selv, og på sygehuset var han ved fuld bevidsthed og kunne selv gå fra båren til sengen. Nu undersøger de ham, og han er stabil og har det til trods for omstændighederne godt.

Det er anden gang på blot tre uger, at dansk divisionsfodbold bliver ramt af et spillerkollaps. For tre uger siden var det den tidligere FCK-spiller Ahmed Daghim, der faldt om i Koldings kamp mod FA 2000 i 2. division.

Daghim var i gang med at varme op på sidelinjen, da han faldt om.

Han blev kørt på hospitalet, og siden meddelte Kolding, at han efter omstændighederne havde det godt.