Fodbold

- Jeg troede ikke, det var muligt, siger Pochettino om Messi

Lionel Messi og flere andre fodboldstjerner har forstærket det i forvejen slagkraftige Paris Saint-Germain-hold.

I august blev det, Mauricio Pochettino anså for at være umuligt, muligt.

Lionel Messi og FC Barcelonas veje skiltes, og få dage senere dukkede den argentinske verdensstjerne op i et vindue i Le Bourget-lufthavnen i Frankrigs hovedstad.

Messi var klar til at fortsætte fodboldeventyret i Paris Saint-Germain (PSG).

- Jeg troede ikke, det var muligt (at Messi ville skrive under med PSG, red.), og når en mulighed som denne byder sig, og alt går så stærkt, kan du ikke med det samme bearbejde det, siger PSG-træner Mauricio Pochettino i et interview med UEFA.

- Der er dog denne forbindelse: Vi er begge argentinere, vi er begge fans af Newell's (Old Boys), vi er begge fra Rosario. I lang tid har jeg også beundret ham, når jeg har stået over for ham, så det er virkelig rart at se ham træne hos os nu. Vi håber, at vi sammen kan opnå det, klubben ønsker.

"Har tilpasset sig hurtigt"

Messi er ikke den eneste stjerne, der er stødt til PSG-truppen i løbet af de seneste måneder.

Achraf Hakimi blev hentet i Inter, mens Georginio Wijnaldum (Liverpool), Sergio Ramos (Real Madrid) og Gianluigi Donnarumma (AC Milan) alle kom til den franske storklub på en fri transfer.

Det samme gjorde Lionel Messi 10. august.

- Han har virkelig tilpasset sig hurtigt, og han har trænet rigtig godt og forsøgt at nå sit højeste niveau hurtigst muligt, siger Pochettino i UEFA-interviewet.

34-årige Messi sad over, da PSG lørdag slog Clermont 4-0 i den franske Ligue 1. Indtil videre har argentineren fået 24 minutter i PSG-trøjen, alle var i 2-0-sejren over Stade Reims i slutningen af august.

Onsdag tager PSG hul på Champions League med en udekamp mod belgiske Club Brugge.