Fodbold

Ronaldo scorer i stor United-skuffelse

Portugiserens mål var ikke nok, da Manchester United åbnede Champions League-sæsonen.

Cristiano Ronaldo har i den grad taget sin målnæse med til Manchester United.

Tirsdag aften scorede han for anden kamp i træk, men den engelske storklub tabte skuffende med 1-2 til schweiziske Young Boys i Champions League.

Superstjernen bragte ellers United på vinderkurs, da han efter 13 minutters spil satte indersiden på et indlæg fra landsmanden Bruno Fernandes. De røde djævle havde kontrol med kampen, indtil forsvarsspilleren Aaron Wan-Bissaka modtog et rødt kort efter 35 minutter.

Nicolas Moumi Ngamaleu scorede til 1-1 med lidt mere end tyve minutter igen. I kampens allersidste sekunder gav Jesse Lingaard en kæmpe chance væk, og det udnyttede Jordan Siebatcheu til at sikre Young Boys sejren.

Young Boys 2-1 Manchester United

  • 13' Cristiano Ronaldo bringer United foran
  • 35' Rødt kort til Aaron Wan-Bissaka (Manchester United)
  • 66' Nicolas Moumi Ngamaleu udligner til 1-1
  • 95' Jordan Siebatcheu scorer til 2-1

Atalanta og Villareal er de to resterende hold i puljen, hvor de to bedste går videre til knockout-fasen i Champions League.

Sådan forløb kampen

/ Ritzau

Allerede i 13. minut var klubbens hjemvendte omdrejningspunkt på pletten.

Efter et indlæg fra landsmanden Bruno Fernandes løb han i ryggen på en forsvarsspiller og sendte bolden mellem benene på Young Boys-keeperen.

Derefter forsvandt intensiteten for en stund, men efter 35 minutter opstod der kampafgørende drama. Aaron Wan-Bissaka stemplede Christopher Martins Pereira på anklen og fik rødt kort.

Young Boys' Christian Fassnachten fik efterfølgende en stor chance, men United red den indledende storm af.

I anden halvleg kom Young Boys imidlertid ud med fornyet energi og tro på comeback. United trak sig langt tilbage på banen, og allerede efter 64 minutter fik Raphaël Varane gult kort for at trække tiden.

Uniteds højdepunkt kom, da Cristiano Ronaldo appellerede for et straffespark, som han ikke fik. Derefter stod der Young Boys på det hele, og efter 66 minutter var der bingo.

Nicolas Moumi Ngamaleu stak en lang tå frem til et indlæg fra højre og prikkede bolden mod mål, hvor David de Gea ikke havde en chance for at reagere.

Keeperen var også prisgivet fire minutter inde i overtiden, da Jordan Siebatcheu scorede sejrsmålet for Young Boys efter helkikseren fra Jesse Lingard.