Fodbold

United-spillerne turde ikke at røre kagen efter Ronaldos ankomst

Manchester Uniteds tredjemålmand, Lee Grant, fortæller, at flere spillere droppede de søde sager før weekendens kamp, fordi Ronaldo var ankommet.

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at Cristiano Ronaldo går op i sin kost og træning.

Den portugisiske superstjerne er i en alder af 36 år fortsat skåret i granit, og på fodboldbanen leverer han endnu på et imponerende niveau. Det viste han senest, da han debuterede for Manchester United med to scoringer.

Her leverede både han og de øvrige United-spillere en fornem præstation, og måske det netop skyldes Ronaldos disciplinerede tilgang til sit hverv som fodboldspiller.

En tilgang, der ifølge Manchester Uniteds tredjemålmand, Lee Grant, allerede har smittet af på holdkammeraterne.

- Det var fredag aften på hotellet. Og som alle ved, spiser man sin aftensmad færdig, og normalt får du også lidt søde sager, når du er ude en fredag aften. Men jeg siger jer: Ikke én spiller rørte æblekagen og vaniljecremen. Ikke én spiller gik op for at tage en brownie, fortæller han i et interview med talkSPORT og fortsætter:

- Alle sad ned, da en af gutterne spurgte mig: "Hvad har Cristiano på sin tallerken?" Så vi holdt øje med, hvad han tog, og det var naturligvis den reneste og sundeste tallerken, du kunne forestille dig. Og pludselig slog det mig, at ikke én eneste spiller turde rejse sig op for at tage den junkfood, der var stillet frem, siger Grant.

Drømmedebut

Og kigger man på lørdagens kamp mod Newcastle, virker det til, at både Ronaldo og holdkammeraternes sunde måltid gav pote.

Cristiano Ronaldo åbnede sin United-målkonto på ny kort før pausen med en scoring til 1-0. Og da han fordoblede med sin scoring til 2-1 et kvarter senere, fik han for alvor sendt Old Trafford i ekstase.

Kampen blev endegyldigt lukket med en Bruno Fernandes-scoring til 3-1 og Jesse Lingards mål til 4-1.

Manchester United topper lige nu Premier League med ti point efter fire kampe. Både Chelsea og Liverpool har samme pointantal.

Næste opgave for Ronaldo og kompagni bliver tirsdag, når de skyder Champions League-turneringen i gang med et opgør mod Young Boys.