Derfor forsvandt profil, da han skulle på banen

Bayern-profilen Kingsley Coman havde problemer med maven og måtte gå på toilettet, da han skulle skiftes ind i Champions League-kampen mod Barcelona.

En besynderlig episode udspillede sig på Camp Nou tirsdag aften.

Bayern München var i kontrol og dominerende mod Barcelona, hvorfor Bayern-træneren Julian Nagelsmann begyndte at bruge sine indskiftninger i slutningen af kampen.

Efter 70 minutter viste fjerdedommeren, at Kingsley Coman var på vej på banen til fordel for Jamal Musiala. Nummer 11 skulle erstatte nummer 42. Det var der såmænd intet kontroversielt i.

Kingsley Coman stod klar, men da kameraerne et øjeblik senere vendte tilbage, var 11-tallet på fjerdedommerens tavle skiftet ud med et 7-tal. Nu var det i stedet Serge Gnabry, der skulle på banen og erstatte Musiala.

Coman var væk, og en håndfuld minutter senere sad han nede i spillerboksen. Og det var altså ikke, fordi franskmanden nåede at blive skadet lige inden sin indskiftning.

- Han havde problemer med maven, da han skulle på banen. Så vi måtte vente, til toiletbesøget var overstået, forklarer Nagelsmann til BILD.

Coman fik derfor 11-12 minutter færre på banen end planlagt. Den franske kantspiller blev skiftet ind efter 82 minutter. Formentligt lidt lettere.

Bayern München vandt Champions League-opgøret på Camp Nou med 3-0 over Barca.

Noget lignende er sket før

Toiletbesøg i forbindelse med en fodboldkamp leder tankerne hen på en Carabao Cup-kamp tilbage i 2020.

For cirka et år siden spillede Tottenham og Chelsea i den engelske ligacup, hvor en af hovedpersonerne pludselig spurtede væk fra banen og ud i omklædningsrummet. Eric Dier skulle simpelthen på toilet.

Kort efter fulgte den daværende manager José Mourinho, der selvfølgelig ville have sin kaptajn tilbage på banen hurtigst muligt.

- Jeg ved ikke, om José forstod, hvad der skete. På vej ud sagde jeg til Pierre-Emile Højbjerg og Toby Alderweireld, at jeg var nødt til at løbe, fortalte Eric Dier dengang til BBC.

- Det har jeg aldrig prøvet før. Der var ikke noget at gøre, og når man skal, så skal man. Nogle ting kan man bare ikke stoppe, fastslog Dier, der selv modtog prisen som kampens spiller, inden han placerede den på toilettet.

- Den virkelige man of the match, skrev en humoristisk Dier på Instagram efter sejren over Chelsea.