Fodbold

Nadia Nadim skal opereres

Et ødelagt korsbånd betyder, at Nadia Nadim først kommer til at spille fodbold igen i 2022.

Landsholdsstjernen Nadia Nadim skal opereres, efter hun rev et korsbånd over i sin seneste klubkamp for Racing Louisville.

Det betyder, at hun først kommer til at spille fodbold igen i 2022, og derfor har klubben placeret hende på listen over skadede spillere, der er ude i resten af sæsonen.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside, hvor Nadia Nadim udtaler:

- Jeg ved, at skader er en del af fodbolden, men det rammer på et skidt tidspunkt både for holdet og for mig. Jeg har mange ting på min tallerken – inklusive landsholdet. Men sådan er det, og livet er ikke altid, som man forventer, siger Nadia Nadim.

Nadia Nadim har spillet otte kampe for Racing Louisville, efter hun kom til klubben i sommer. Hun er noteret for tre mål og et enkelt oplæg.

Tæt på 100 landskampe

Nyheden om den forestående operation kommer umiddelbart inden, Nadia Nadim skulle have spillet sin landskamp nummer 100.

Danmark tager hul på VM-kvalifikationen torsdag aften på hjemmebane mod Malta, hvor Olivia Møller er udtaget som erstatning.

Allerede tirsdag spiller Danmark den anden kamp i VM-kvalifikationen, hvor Aserbajdsjan venter på udebane. Til sommer afbrydes VM-kvalen af EM, der er rykket et år på grund af coronapandemien. Her er Danmark kvalificeret, hvor Lars Søndergaards landshold skal forsøge at leve op til bronze- og sølvmedaljerne fra 2013 og 2017.