Fodbold

- Fuldstændig vanvittigt, at vi ikke vinder, siger FCM-træner

Bo Henriksen er overbevist om, at hans FC Midtjylland-mandskab havde vundet Europa League-kampen mod Ludogorets ni ud af ti gange.

Europa League-kampen mellem FC Midtjylland og Ludogorets endte 1-1, og det er et misvisende resultat.

Det mener hjemmeholdets cheftræner, Bo Henriksen.

- Vi gør alt, hvad vi skal. Jeg tror, vi ville vinde ni ud af ti af de her kampe, hvis vi spiller dem igen. Vi er fremragende i store dele af den, og vi udspiller dem, siger FCM-chefen til TV 2 SPORT og tilføjer:

- De har slet ikke en chance i denne kamp, så det er fuldstændig vanvittigt, at den ender 1-1. Men sådan er europæisk fodbold.

Stolt af holdet

Da kampens dommer blæste kampen af, stod det klart, at FC Midtjylland trods en skudstatistik på 17-3 ikke fik scoret det forløsende 2-1-mål.

Chancerne var der ellers til det, og den store FCM-dominans glæder holdets træner sig over, selvom det ikke førte til tre point torsdag aften.

- Vi var overlegne på stort set alle parametre. Jeg stolt af den måde, som drengene går ind på og er stolt af den måde, som drengene agerer på. Det er det, vi skal agere ud fra og ikke ud fra det, vi er uheldige med. Så skal vi rende rundt og være overtroiske, og det er vi ikke. Så det skal nok komme, siger Bo Henriksen.

Det blev til en uafgjort for FC Midtjylland, da de hjemme tog imod Ludogorets. Video: TV 2 Sport

FC Midtjylland får mulighed for at bevise, at de kan være mere kyniske, når de møder portugisiske Braga den 30. september.