Fodbold

Guardiola forklarer skideballer

Manchester City-manager Pep Guardiola fortæller, at flere af hans profiler ikke gjorde, som de havde aftalt i onsdagens CL-kamp mod Leipzig.

Tenniscifre og målorgie var ikke det eneste, onsdagens Champions League-kamp i Manchester havde at byde på.

Manchester City vandt med hele 6-3 over RB Leipzig, hvor hjemmeholdet undervejs havde fint styr på tingene. Stjernerne brillerede i offensiven, men defensivt var det ikke til ug. Som resultatet fint afspejler.

Undervejs i kampen kunne man derfor også se City-manager Pep Guardiola tale med de helt store ord. Langt større, end han plejer. Tv-billederne viste, hvordan både Riyad Mahrez og Jack Grealish fik store møgfald fra den spanske chef.

- I pausen snakkede vi om, hvordan vi skulle gøre det, men de gjorde det ikke. Skænderier sker, siger Guardiola til BT Sport ifølge Talk Sport og fortsætter:

- De (Leipzig, red.) er så gode, at de bruger fire spillere i opbygningsspillet til at trække dig frem bag deres midtbanespillere, hvor der ikke er mange spillere. Og når bolden kommer ud på siderne, så er de så hurtige, når de angriber i bagrummet. Det er ikke nemt at kontrollere.

Handlede om det defensive arbejde

Efter kampen blev Jack Grealish forholdt situationen, hvor han fik en lille skideballe af Guardiola.

- Det handlede bare om det defensive arbejde. Det er ikke noget, jeg ønsker at gå i dybden med, for han (Guardiola, red.) har måske planer om at bruge den samme taktik igen i weekenden.

- Det er sådan, manageren er. Han forlanger altid mere både defensivt og offensivt. Han er en person, jeg lytter til efter alt det, han har opnået i fodboldverdenen. Han formidler tydeligvis bare brugbare informationer, siger den nye City-stjerne til BT Sport.

Citys storsejr sender klubben op i toppen af Champions League-gruppespillet. I weekenden venter Southampton i Premier League.