Fodbold

Pas-fadæse er uheldig, mener Thorup

FCK's sydafrikanske nyindkøb er vendt tilbage til Danmark, hvor han i disse dage render og træner for sig selv.

Der var lagt op til sydafrikanske Sibusiso Zuma-vibes, da FCK præsenterede Luther Singh som ny spiller i august.

Vibes, der er gået i modsatte retning. Den nye FCK-spiller har kun fået tre korte indhop, og i den seneste kamp var sydafrikaneren slet ikke en del af truppen, fordi han har været fanget i sit hjemland på grund af pasproblemer.

Det er naturligvis alt, alt for tidligt at konkludere på Singhs FCK-ophold. FCK-træner Jes Thorup vil dog gerne konkludere på de spøjse omstændigheder.

- Det er selvfølgelig uheldigt. Mest af alt for Luther, at han sidder i en situation nu, hvor der er problemer med et pas. Det er sådan, det er. Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe ham, siger Thorup til TV 2 SPORT.

Torsdag møder FCK slovakiske Slovan Bratislava på udebane i UEFA Conference League, og her er Singh heller ikke med.

Derfor render sydafrikaneren denne torsdag rundt og træner for sig selv i den danske hovedstad, for nu er han langt om længe tilbage.

- Sagen er den, at han landede i klubben i dag (onsdag, red.). Vi har folk derhjemme til at tage sig af ham, så han får et par gode træning nu, og så må vi se, hvilken forfatning han kommer hjem i. Om han allerede er i spil til kampen mod FC Midtjylland på søndag.

- Vi glæder os til, han bliver en del af truppen igen, siger Thorup.

FCK spiller sæsonens første europæiske gruppespilskamp torsdag aften. Her er danskerne på besøg hos Slovan Bratislava i Slovakiet klokken 18.45 i Conference League.

Se FCK og de andre danske hold i både Europa League og Conference League