Fodbold

Medier: Pelé tilbage på intensiv

Den brasilianske fodboldlegende Pelé er ifølge flere medier blevet rykket tilbage på intensivafdelingen efter sin nylige operation.

Han betragtes som en af historiens bedste med en bold på fortidens fodboldbaner. Men i øjeblikket kæmper Pelé en personlig kamp langt væk græstæppet.

Den 80-årige brasilianer er angiveligt blevet rykket tilbage på intensivafdelingen på Albert Einstein Hospitalet i São Paulo, hvor han har været indlagt de seneste knap tre uger.

Det skriver blandt andre ESPN Brazil og spanske Marca.

Det sker blot tre dage efter, at der var godt nyt – blandt andet med et instagramopslag fra en smilende Pelé – der var kommet sig godt ovenpå den operation, der skulle fjerne en tumor i tyktarmen tidligere i september.

Men siden da er der desværre opstået komplikationer, så Pelé er røget retur til hospitalets intensive afdeling.

Ifølge ESPN Brazil og Marcas kilder, er superstjernens tilstand stabil. Den øgede observation handler angiveligt mere om en ekstra sikkerhedsforanstaltning på grund af den fremskredne alder for Pelé, der fylder 81 år 23. oktober.

Pelé har tre gange vundet VM med det brasilianske landshold – første gang som 17-årig i 1958. Han scorede blandt andet to mål i finalesejren over værterne fra Sverige.

Siden hen blev det også til VM-guld i 1962 og 1970. På klubplan repræsenterede han hjemlige Santos samt amerikanske New York Cosmos.