Fodbold

Chelsea-profil afslører hektiske timer før skifte

Saúl Niguez kalder forløbet omkring sit skifte fra Atletico Madrid til Chelsea for 'meget, meget skidt'.

Det kan være ganske uudholdeligt at være hovedperson i et uafklaret klubskifte, mens transfervinduets sidste minutter løber ud.

Det kan Saúl Niguez skrive under på, som skrev under med Chelsea klokken 23.57 på sommertransfervinduets sidste dag.

Forud gik en frustrerende sommer, hvor Atlético Madrid måske/måske ikke ville lade spanieren skifte væk, fortæller han nu i et interview med journalisten Fabrizio Romano.

- Det var kompliceret i klubben, for den ene dag bad de mig smutte, og den anden dag skulle jeg ingen steder. ’Nu kan du rejse, nu skal du blive’.

- Jeg bad klubben om at give mig klar besked, men det skete ikke før transfervinduets sidste dag. Den 30. august sagde de nej, men den 31. midt på dagen sagde de ja, fortæller Saúl.

Midtbanespilleren endte med at skifte på en lejekontrakt.

Hektiske transfertimer

I Interviewet forklarer Saúl, hvordan årets sidste augustaften forløb.

  • Klokken 17.00: Saúl tager sin familie med ind til klubbens kontor for at skrive under på en kontrakt fra Chelsea.
  • Klokken 19.00: Stadig ingen afklaring, så han tager til frisøren og hjem for at pakke, før han tager tilbage på kontoret.
  • Klokken 21.00: Saúl beder sin familie om at tage hjem og spise, da han intet ved om transfersituationen.

- Jeg vidste ingenting, men alle mulige skrev til mig. Jeg var stresset. Jeg fortalte mine brødre og forældre, at jeg ikke vidste noget som helst. Det var meget, meget skidt.

  • Klokken 23.57: Spanieren skriver under på den tilsendte kontrakt fra Chelsea uden at vide, om handlen når at blive officielt godkendt.
  • Klokken 00.20: Saúl sidder og opdaterer de spanske medier AS og Marca for nyt om sin egen situation.
  • Klokken 00.45: Chelsea præsenterer Saúl som ny spiller på Twitter.

- Jeg sov nærmest ikke, og så tog jeg et fly om morgenen. Jeg missede træningen klokken 11 i London, men jeg ankom klokken 13 og var med til træning om eftermiddagen, siger spanieren.

Saúl Niguez debuterede med en startplads for Chelsea efter landskampspausen 9. september. I skrivende stund er klubben nummer to i Premier League med en dårligere målscore end Manchester United.