Fodbold

Kjærs Milan kan starte krisen i Juventus

Italienske medier fremhæver AC Milans Simon Kjær som en del af 'det bedste forsvar i Europa'.

Se Juventus-AC Milan klokken 20.45 på TV 2 SPORT.

- Umiddelbart synes jeg, den ligger godt til AC Milan. Det skal nok blive et brag.

Sådan lyder vurderingen fra fodboldekspert Martin Mikkelsen forud for weekendens helt store Serie A-kamp. Slaget mellem svingende Juventus og velsmurte AC Milan.

- Juventus er pressede. Det er en stor klub, og de skal vinde nu.

- AC Milan er bare kørt videre, og de har efterhånden opbygget en selvforståelse af, at de kan kæmpe med om titlen, siger fodboldeksperten.

AC Milan har gjort rent bord i sæsonens første tre ligakampe, mens Juventus blot har hentet et enkelt point.

- En dårlig præstation her – måske et nederlag – vil virkelig give nogle rystelser. Det er en afgørende kamp for dem, for hvis de bliver kørt rundt af AC Milan, kan vi godt tale om, at der er krise i Juventus, siger Martin Mikkelsen.

Medier storroser Kjær-defensiven

AC Milan har kun lukket et enkelt mål ind i sæsonens første kampe, og storklubben afsluttede sidste sæson med fem kampe i træk uden at indkassere.

- Ingen har været bedre i de fem største ligaer i Europa, takket være Tomori-Kjær-duoen, men selvfølgelig også på grund af kaptajn Romagnoli, skriver La Gazetta dello Sport før søndagens storkamp.

Også MilanNews beskriver Kjær og komagni i yderst rosende vendinger.

- Det er de centrale forsvarsspillere, der har gjort forskellen. Tomori og Kjær er selvskrevne. Førstnævnte har vist sig at være hver en euro værd, mens danskeren har fået selv de allermest skeptiske personer til at tænke igen, lyder det.

Før duellen i Torino er Juventus nummer 16 i Serie A, mens AC Milan er en del af sæsonens tidlige topfelt.