Fodbold

Luftede Ronaldo-kommentar – nu svarer United-træner igen

Ole Gunnar Solskjær har intet problem med, at Cristiano Ronaldo er aktiv på sidelinjen. Men det kan rokke ved trænerens autoritet ifølge en ekspert.

Cristiano Ronaldo havde bragt holdet planmæssigt foran, men det rakte alligevel ikke til point for Manchester United i åbningskampen på sæsonens Champions League.

For trods Cristiano Ronaldos indsats, så tabte det engelske storhold på udebane til schweiziske Young Boys med 1-2.

Den portugisiske superstjerne blev udskiftet ved stillingen 1-1 med 18 minutter igen, men trods bænkpladsen så stoppede Ronaldos engagement i kampen ikke.

Sammen med landsmanden Bruno Fernandes var han i slutminutterne oppe af sæderne og stod gestikulerende ved siden af manager Ole Gunnar Solskjær. Det burde sidstnævnte ikke have accepteret ifølge den tidligere Manchester United-spiller og nuværende fodboldekspert Rio Ferdinand:

- Hvis jeg var manager, så ville jeg ærlig talt have bedt ham sætte sig ned, lød det fra Ferdinand i BT SPORTs nedtakt til kampen.

Såre simpelt fordi en sådan situation kunne sætte spørgsmålstegn ved Solskjærs autoritet på mandskabet, uddybede Ferdinand efterfølgende. Men den analyse holder ingen steder, mener United-manageren, der stikker til sin tidligere holdkammerat:

- Nogle gange kommenterer Rio på ting, han egentlig ikke ved noget om, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge The Telegraph.

Nordmanden fortæller, at Ronaldo og Fernandes havde rejst sig, fordi de ligesom ham selv var utilfredse med, at der ikke blev uddelt gult kort for en grim tackling på holdkammeraten Matic. Men også, at de satte sig ned igen bagefter.

- Som de konkurrencemennesker de er, så stod de pludselig skulder ved skulder med mig. Det var i en kort periode for at råbe til dommeren.

- Jeg har ingen problemer med, at de viser lidt lidenskab, før de sætter sig ned igen. Det var ikke sådan, at Ronaldo styrede spillerne, understreger Solskjær forud for Manchester Uniteds ligakamp mod West Ham.

Det ville ellers ikke være første gang, at Cristiano Ronaldo fra bænken gav sit besyv med. Under Portugals EM-finale i 2016 var den skadede superstjerne aldeles aktiv på sidelinjen.

En finale, som portugiserne i øvrigt vandt efter forlænget spilletid.