Fodbold

Ringeste Juve-start i 60 år

Juventus har stadig sæsonens første Serie A-sejr til gode. Det er meget længe siden, det har været tilfældet efter fire spillerunder.

I årevis har Juventus været associeret med tallet et, men nu hænger et firtal som en mørk skygge over klubben.

Efter den skuffende fjerdeplads i sidste sæson har Juventus nu spillet fire ligakampe af den nye sæson uden at vinde en eneste gang.

Det er fjerde gang, Juventus indleder sæsonen uden sejr i de fire første kampe. Og det er vel at mærke ikke sket siden 1961/1962-sæsonen, så med kun 2 point ud af 12 mulige har Juventus altså fået den værste sæsonstart i 60 år, skriver statistikvirksomheden OptaPaolo.

Søndag spillede Juventus 1-1 med AC Milan, efter Rebic udlignede det føringsmål, Morata havde scoret for Juventus i det fjerde minut.

- Vi spillede godt i første halvleg, men det kunne vi have sat over styr i anden halvleg. Vi manglede noget beslutsomhed, for når man kommer til visse dele af en kamp, kan man ikke lade modstanderen score. Vi skal lære, og gerne hurtigt, at vi må være lidt hårdere i afslutningen af kampene, så vi vinder tacklingerne og spiller bedre, siger træner Massimiliano Allegri til klubbens hjemmeside.

Søndagens opgør mod Milan var ifølge Football Italia den 18. ligakamp på stribe, hvor Juventus ikke formåede at holde målet rent.

Siden marts er det kun lykkedes én gang: I første runde af Champions League-gruppespillet, hvor Juventus vandt 3-0 på udebane over Malmö.