Her er de ti bedst betalte fodboldspillere i verden

Det amerikanske erhvervsmagasin Forbes har opdateret deres liste over de bedste betalte fodboldspillere i verden, og førstepladsen er ny siden sidst.

Det er ikke ligefrem nogen hemmelighed, at verdens bedste fodboldspillere tjener en seriøst god hyre.

Og igen i år er der svimlende beløb til de dygtige atleter, der har fundet vej til topti på Forbes' liste over de bedst betalte fodboldspillere i indeværende sæson.

De seneste år har verdensstjernerne Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Neymar alle været en del af toppen, og igen i år er de tre spillere at finde på de sjove pladser på listen.

Men selvom toptre er den samme som sidste år, er der sket forskydninger i rækkefølgen, ligesom to af spillerne også har skiftet arbejdsgiver i mellemtiden.

Det drejer sig om Ronaldo og Messi, der er rykket til henholdsvis Manchester United og Paris Saint-Germain. Og på Forbes-listen har de nu også skiftet plads.

Sidste år var Lionel Messi manden på førstepladsen, men i 2021-udgaven af listen er Cristiano Ronaldo i førersædet.

Se topti herunder, hvor en FC Barcelona-legende på 37 år er iblandt.

Alle beløbene er før skat, og de er en sammenregning af løn, sponsor- og reklameindtægter.

De ti bedst betalte fodboldspillere i verden

 1. Cristiano Ronaldo

  792 millioner kroner i 2021-22-sæsonen.

  • Klub: Manchester United
  • Land: Portugal
  • Alder: 36 år

  Superstjernen indtager i forvejen et hav af rekorder i topfodbolden, og i år er han også øverst på pengelisten, selvom han efterhånden er kommet op i den aldersgruppe, hvor de fleste fodboldspillere begynder at dale i niveau. Ronaldo fortsætter dog ufortrødent med indtil videre fire mål i tre kampe for sin nye klub Manchester United.

 2. Lionel Messi

  697 millioner kroner i 2021-22-sæsonen.

  • Klub: PSG
  • Land: Argentina
  • Alder: 34 år

  Selvom han i sommer måtte vinke farvel til hjerteklubben FC Barcelona, er der stadig en del at glæde sig over for den lille argentiner på den økonomiske front. Spillemæssigt ser det dog ikke helt så godt ud for Messi i PSG, og en skade har kun gjort ondt værre for stjernen. Men mon ikke han nok skal komme tilbage på sit vanlige høje niveau.

 3. Neymar

  602 millioner kroner i 2021-22-sæsonen.

  • Klub: PSG
  • Land: Brasilien
  • Alder: 29 år

  Neymar er blevet genforenet med sin gode ven Lionel Messi i Paris, men indtil videre kører det ikke som smurt for storholdet, der skuffende spillede uafgjort med Club Brugge i Champions League-gruppespillet. I ligaen går det dog noget bedre med maksimumpoint efter syv kampe, og her har Neymar bidraget med blandt andet en enkelt scoring.

 4. Kylian Mbappé

  273 millioner kroner i 2021-22-sæsonen.

  • Klub: PSG
  • Land: Frankrig
  • Alder: 22 år

  Det unge supertalent fuldender hattricket med PSG-spillere på Forbes-listen. På trods af et hav af rygter om et muligt skifte til Real Madrid er franskmanden fortsat at finde i storklubben i hjemlandet, hvor han indtil videre har scoret fire ligamål i sæsonen.

 5. Mohamed Salah

  260 millioner kroner i 2021-22-sæsonen.

  • Klub: Liverpool
  • Land: Egypten
  • Alder: 29 år

  Den egyptiske kantspiller har været en sand målsluger, siden han rykkede tilbage til Premier League og skrev kontrakt med Liverpool. Det har gjort ham til en af verdens dygtigste og bedst betalte fodboldspillere i verden.

 6. Robert Lewandowski

  222 millioner kroner i 2021-22-sæsonen.

  • Klub: Bayern München
  • Land: Polen
  • Alder: 33 år

  Selvom Lewandowski for længst har rundet de 30 år, er han stadig blandt de allerbedste angribere i verden - hvis ikke den bedste. Bayern-spilleren kan ud over sjettepladsen på Forbes' liste glæde sig over titlen som den mest scorende spiller i Europa i 2021. En pris, han modtog tirsdag.

 7. Andres Iniesta

  222 millioner kroner i 2021-22-sæsonen.

  • Klub: Vissel Kobe
  • Land: Spanien
  • Alder: 37 år

  Den tidligere FC Barcelona-anfører er et af de mere overraskende navne på listen, da han ikke ligesom de øvrige stjerner spiller i en europæisk topklub til daglig. Iniesta skiftede Barcelona ud med Vissel Kobe i 2018, og siden har han boltret sig på de japanske græstæpper med god succes.

 8. Paul Pogba

  216 millioner kroner i 2021-22-sæsonen.

  • Klub: Manchester United
  • Land: Frankrig
  • Alder: 28 år

  Den franske verdensmester Paul Pogba har fået ny holdkammerat i Manchester United i form af Cristiano Ronaldo, og nu kan de sammen glæde sig over at være på listen over de bedst betalte fodboldspillere. Pogba har efter flere sæsoner med længere skadespauser igen fundet en stabil spillerytme.

 9. Gareth Bale

  203 millioner kroner i 2021-22-sæsonen.

  • Klub: Real Madrid
  • Land: Wales
  • Alder: 32 år

  Trods et hav af skader er den walisiske stjerne Gareth Bale fortsat en af de fodboldspillere, der modtager det største beløb for sine fodboldkundskaber. Efter at have spillet de første tre LaLiga-kampe i sæsonen er Bale atter blevet skadet, og han forventes nu ude i flere måneder.

 10. Eden Hazard

  184 millioner kroner i 2021-22-sæsonen.

  • Klub: Real Madrid
  • Land: Belgien
  • Alder: 30 år

  Gareth Bales klubkammerat Eden Hazard har også haft sit hyr med skader, siden han skiftede til Madrid-klubben, men hans kontrakt får ham alligevel ind i topti på listen. I denne sæson ser han dog indtil videre ud til at gå fri fra skader, og han har foreløbig spillet fem LaLiga kampe med et enkelt oplæg til følge.