Napoli ydmyger Damsgaard og kompagni

Napoli rejste til Sampdoria og hentede en overbevisende 4-0-sejr over Mikkel Damsgaards hold. De fører nu Serie A.

Napoli har fået en perfekt start på Serie A-sæsonen med fire sejre i fire kampe.

Torsdag aften blev det så til fem, da de var på besøg i Genoa for at spille mod Mikkel Damsgaard og Sampdoria.

Her var hjemmeholdet chanceløse, og Napolis storsejr sender dem derfor op på førstepladsen i Serie A.

Sampdoria 0 - 4 Napoli

  • 10' 0-1: Victor Osimhen
  • 39' 0-2: Fabian Ruiz
  • 50' 0-3: Victor Osimhen
  • 59' 0-4: Piotr Zielinski

Napoli er efter fem kampe i Serie A-sæsonen det eneste hold med lutter sejre. Klubben har tilmed kun indkasseret 2 mål, mens det er blevet til 14 scoringer.

Torsdag aften viste de sig frem fra bedste side allerede fra kampens indledning.

Der skulle gå blot ti minutter, før Napoli-stjernerne lukrerede på en stor fejl i Sampdoria-forsvaret. Victor Osimhen satte indersiden på et indlæg, hvor der i den grad godt kunne stilles spørgsmålstegn ved Sampdoria-keeperen Emil Audero.

Kort før pausen slog Napoli til igen. Spanske Fabian Ruiz fik en aflevering ude foran feltet, og med en kølig inderside bragte han udeholdet på 2-0.

Efter pausen fik Napoli lukket kampen relativt tidligt. Osimhen blev dobbelt målscorer efter fem minutter, hvor han stod det rigtige sted inde i feltet og satte en inderside på et indlæg.

Ni minutter senere lukkede og slukkede polske Zielinski med et flot mål fra endnu et cutback inde i feltet. 4-0 til Napoli - for anden gang på få dage i Serie A. Senest gik det ud over Jens Stryger Larsen og Udinese.

Danske Mikkel Damsgaard spillede hele kampen for hjemmeholdet. Landsholdsspilleren gjorde ikke det store væsen af sig, hvor et gult kort var Damsgaards 'højdepunkt. Sampdoria har fem point efter fem kampe.