Delaney ser rødt efter to gule kort på ti sekunder

Den danske landsholdsspiller Thomas Delaney fik to gule kort i den samme situation, da Sevilla vandt 2-0 over Espanyol.

Thomas Delaney spillede 65 minutter lørdag aften.

Der var dog ikke tale om en udskiftning af danskeren i LaLiga-kampen mellem Sevilla og Espanyol. Derimod blev Delaney sendt i bad af kampens dommer, Pablo González Fuertes.

Thomas Delaney fik to gule kort og efterfølgende rødt. Forud for udvisningen havde González Fuertes dømt frispark til Espanyol midt på banen.

Den kendelse var Delaney stærkt utilfreds med, hvilket han på ingen måde skjulte ved at slå voldsomt ud med sin højre arm. Det udløste det første gule kort.

Delaneys første røde kort i karrieren

Den danske landsholdsslider var dog ikke færdig med sine gestikulationer. Da dommer González Fuertes vendte ryggen til efter at have vist Delaney det første gule kort, smed danskeren tommelfingeren i vejret og klappede hånligt ad González Fuertes.

Dommeren kunne af gode grunde ikke se Delaneys usportslige opførsel med egne øjne, men fik uden tvivl meldinger i øret, for bare ti sekunder efter det første gule kort gav han Thomas Delaney gult igen.

Ifølge fodbolddatabasen Transfermarkt er det Delaneys første røde kort i karrieren.

Sevilla scorede i undertal og vandt

Udvisningen endte dog ikke med at koste Sevilla point. Sevilla var foran 1-0, da Delaney blev smidt ud, og andalusierne endte med at vinde kampen 2-0.

Dermed hopper Sevilla op på andenpladsen i LaLiga med 14 point for seks kampe. Atlético Madrid har samme pointantal, men har spillet én kamp mere.

Real Madrid fører ligaen med 16 point, men kan komme på 19 point med en sejr over Villarreal lørdag aften.