Fodbold

Hård dom efter Real-skuffelse: - Tre spillere ydede 0,0, mener ekspert

Real Madrid har fået en sprudlende sæsonstart, men lørdag fik storklubben kun 0-0 hjemme mod Villarreal.

Efter et hav af scoringer og endnu flere chancer i sæsonens første kampe kneb det gevaldigt med at skabe noget i lørdagens kamp, hvor Real Madrid skuffede fælt mod Villarreal.

Mads Junker, fodboldekspert på TV 2 SPORT, mener tilmed, at indsatsen fra flere store navne matcher resultatet. De ydede 0,0, lyder dommen:

- Asensio ser vi stort set ikke i hele kampen. Rodrygo ser vi heller ikke ret meget fra, så det er stort set kun Vinicius, der skaber noget på egen hånd. Benzema er god, når han har bolden og sætter andre op, men han sætter jo ikke fire mand af, siger Mads Junker.

- Og det var lidt ’den gamle Vinicus’, vi så. Bolden sprang fra ham, han havde dårlige afslutninger og dårlige beslutninger. Det kan være okay, når han har spillet mange gode kampe, men rundt om ham er der Asensio, Rodrygo og indskiftede Hazard, som tilbyder 0,0. Det er dét, der er problemet. Du må forvente i så stor en klub, at der er nogle flere spillere, der kan noget mere. Hazard ser vi stort set ikke, og der er jo slet ikke snakket nok om, hvor dårligt han spiller i den her klub. Det er en mand til en milliard! Og noget af det at være en dyr og stor spiller er, at man tager noget ansvar.

Også Peter Graulund, der også er fodboldekspert på TV 2 SPORT, er slemt skuffet, selvom Real Madrid havde en udmærket periode i starten af anden halvleg.

- De har haft så sindssygt meget tur i den, at jeg forventede, at de kom med noget mere offensivt. Men stor cadeau til Villarreal, der stod godt defensivt og var skarpest på chancerne, siger Peter Graulund.

- Real starter faktisk anden halvleg fantastisk, hvor Asensio blev skubbet ud på kanten, og Camavinga kom ind centralt. Der havde de godt fat, og de kom med et mere aggressivt udtryk. Men det kneb med at holde kadencen, og der synes jeg, der blev skiftet for sent ud.

I sæsonens første ligakampe på den genåbnede hjemmebane har Real Madrid scoret henholdsvis fem og seks mål mod Celta Vigo og Mallorca, der var meget mere gavmilde med opdækningen, end Villarreal var lørdag aften.

I alt har Real scoret 21 mål i de første syv kampe, så på trods af lørdagens nullert er klubben det klart mest scorende LaLiga-hold.