Fodbold

Spillede med smerter i et halvt år

Toni Kroos har presset sin krop så meget, at han først efter tre måneders pause er klar til at spille for Real Madrid igen.

I seks smertefulde måneder var Toni Kroos nødt til at spise piller for at kunne spille fodbold.

Det fortæller Real Madrid-stjernen til Goal, efter han har siddet ude i næsten tre måneder.

- Jeg startede med at føle ubehag i marts eller deromkring, og jeg vidste, der var noget med min lyske. Jeg vidste også, at jeg ville nå til et punkt, hvor jeg måtte holde pause, hvis jeg blev ved. Men det var svært at sige stop, fordi jeg skulle spille kvart- og semifinaler i Champions Leauge, og så kom EM, fortæller Kroos om forløbet op til sin skadespause.

Toni Kroos startede inde i alle de nævnte Champions League-kampe, og i tre af dem spillede han tilmed fuld tid. 90 minutter fik han også i alle Tysklands fire EM-kampe, men siden slutrunden har Toni Kroos ikke spillet et eneste minut.

Helt præcist har han ikke spillet en kamp siden 29. juni, fordi han pressede sin krop alt for meget. Men nu er han ved at være klar – vel at mærke uden at have ondt mellem hver eneste kamp.

Og ifølge Toni Kroos er han i spil til Real Madrids Champions League-kamp mod Sheriff Tiraspol tirsdag aften.

- Jeg er glad, for nu har jeg trænet med resten af holdet tre gange uden at have ondt efter seks-syv måneder med smerter. Det er en virkelig god følelse, siger Toni Kroos.

Real Madrid og Tiraspol vandt begge deres første kamp i Champions League-gruppespillet. Derfor kan vinderen af kampen ligge sig alene i spidsen af gruppen, som også rummer Inter og Shakhtar Donetsk.