Fodbold

Guardiola roser Messis scoring

Lionel Messi scorede det andet mål, da PSG slog Manchester City i Champions League.

Han har gjort noget lignende mange gange før, men Lionel Messis mål tirsdag aften skiller sig alligevel ud fra mængden af scoringer.

Det var nemlig hans første mål for Paris Saint-Germain, og med scoringen til 2-0 afgjorde han reelt Champions League-hjemmekampen mod Manchester City.

- Det var et fantastisk mål, anerkender Citys træner Pep Guardiola til BT Sport ifølge UEFA.

Den omtalte scoring blev sendt i nettet efter 74 minutter, hvor Messi selv drev bolden frem. Klassisk Messi var den som klistret til hans venstre fod, og efter en et-to-aflevering med Kylian Mbappé klaskede argentineren bolden op i nettaget uden chance for Ederson mellem stængerne.

Det blev kampens sidste mål, men trods flere brændte chancer er Guardiola tilfreds med sine spillerens præstation.

- Det var en god indsats. Vi gjorde alt – bortset fra at score. Vi forsvarede godt, mens de stod dybt – og deres kontraangreb er altid farlige. Og sådan er fodbold. Ros til holdet, siger Guardiola.

Messi: Der kommer flere

Med 2-0-sejren over Manchester City fik PSG rejst sig efter den udskældte Champions League-premiere mod Club Brügge. Og ifølge Messi kan klubbens fans godt forvente flere gode kampe:

- Jeg er meget glad for sejren i så svær en kamp og for at have scoret mit første mål. Forhåbentlig kommer der mange flere, skriver Messi på Instagram.

Med sejren indtager PSG førstepladsen efter de to første kampe i Gruppe A:

  1. PSG 4 point
  2. Club Brügge 4 point
  3. Manchester City 3 point
  4. Leipzig 0 point

Flere eksperter ser Messis skifte til PSG som et udtryk for, at fodbolden for alvor har mistet sin uskyld, fordi mange af de største stjerner er blevet værktøjer i en storstilet politisk PR-indsats for regimer i Mellemøsten. Få hele historien i Kernen på TV 2 Play.