Fodbold

PSG-træner afviser strid mellem stjernerne

Kylian Mbappé blev i weekendens kamp fanget på kamera, hvor han brokkede sig over holdkammeraten Neymar.

Luften er renset før Paris Saint-Germains Champions League-brag mod Manchester City.

Sådan lyder meldingen fra cheftræner Mauricio Pochettino efter flere dages spørgsmålstegn i fransk og international presse om forholdet mellem stjernespillerne Kylian Mbappé og Neymar.

Spørgsmålene opstod i slutningen af lørdagens Ligue 1-kamp mod Montpellier, hvor Mbappé blev skiftet ud i det 88. minut. Sekunder senere scorede Julian Draxler til 2-0 efter en assist fra Neymar.

Netop Neymars aflevering til Draxler fik Mbappé til at reagere. Tv-kameraerne fangede hans reaktion, hvor han ifølge franske medier sagde til sidemanden på bænken, at Neymar aldrig laver sådanne afleveringer til ham. Og i samme sætning brugte han et knap på flatterende ord om sin holdkammerat.

Men det er ikke udtryk for intern uro, slår træneren fast.

- Det er to fantastiske drenge. Sådan noget sker mellem atleter. Her i klubben er det altid et mål at vinde. Det lavede en masse støj uden for gruppen, men internt har der ikke været noget. De talte sammen, og jeg diskuterede også med dem. Til træning kunne man se, at de grinede, siger Pochettino ifølge L'Equipe.

For godt en uge siden måtte Pochettino også håndtere modgang.

I ligakampen mod Lyon skiftede han den nyeste stjernespiller i truppen, Lionel Messi, ud, og det medførte en tydelig reaktion fra Messi.

Messi har siden været skadet, og Pochettino ville på mandagens pressemøde ikke udtale sig om, hvorvidt argentineren bliver klar til braget mod Manchester City - en kamp mellem to af de største favoritter til at vinde Champions League.

- Vi er et hold under opbygning. Vi skal møde City, der ledes af verdens bedste træner (Pep Guardiola, red.), og som ligesom os drømmer om at vinde Champions League. Men det er en drøm. Vores klubs har kun en 50 år lang historie. Måske er City foran os, men det er stadig kun en fodboldkamp, og alt kan ske, siger Pochettino.

Paris Saint-Germain har vundet syv af de seneste ni franske mesterskaber, men Champions League-titlen har klubben fortsat til gode.