Her er dommen over de danske hold i Europa efter blandet aften

Fire danske hold spillede europæisk fodbold torsdag aften, og det blev en godkendt indsats. Læs analyser fra ekspertkommentatorerne her.

For første gang i denne sæsons europæiske gruppespil var der danske nederlag på menuen. To styk faktisk.

Derudover blev det til en uafgjort kamp og en enkelt sejr. På bundlinjen betyder det fire danske point torsdag aften, og ifølge TV 2 SPORTs fodboldekspert er det en godkendt indsats.

- Det lyder egentlig fornuftigt med de modstandere, der har været. FCK-sejren havde vi forventet, og så kunne vi have håbet på, Randers ville få tre point, men et point i Rumænien er pænt. Brøndby og FCM var på to svære udebanekampe, og et point derfra ville have været et stort resultat.

- SĂĄ alt i alt er fire point okay, siger Andreas Laudrup.

Nedenfor fælder TV 2 SPORTs eksperter, der kommenterede de respektive kampe, dom over de danske holds indsats.

Cluj 1 - 1 Randers FC

Jakob Michelsen​:

- Det er bestemt godkendt af Randers.

- Randers leverer en rigtig fin indsats på en svær udebane. Med lidt tur i den, vinder de også. Randers formår at kontrollere kampen i de første 65 minutter. Fører 1-0 og rammer undersiden af overliggeren lige inden 1-1. De sidste 20-25 minutter var Cluj bedst. Set over 90 minutter var uafgjort et fair resultat, men Randers kunne godt have fået fuld gevinst mod de firedobbelte rumænske mestre, hvilket må siges at være godkendt.

Med en uafgjort kamp på 1-1 tager Randers FC point for anden kamp i træk. Video: TV 2 Sport

Brøndby IF 0 - 3 Olympique Lyon

Peter Graulund​:

- Det er aldrig godkendt at tabe 3-0, men helt overordnet set leverer Brøndby en fornuftig præstation i den første times tid.

- Brøndby er lidt heldige med at komme til pause med 0-0. Lyon spiller et rigtig fint sidste kvarter i første halvleg, men Hermansen viser sig frem med flotte redninger. Efter pausen synes jeg faktisk, de er i fin kontrol. Så vælger de at lave tredobbelt indskiftning, og den ender med - ser det ud til - at skabe uro i holdet. Og så kommer man kort efter bagud med 1-0. Brøndby kæmpede og leverede en mandfolkepræstation. Men møder et klassemandskab, der viser, at de strammer grebet, når de vil.

Brøndby må tage skuffet fra Frankrig med et 3-0-nederlag mod Lyon. Video: TV 2 Sport

SC Braga 3 - 1 FC Midtjylland

Kasper Lorentzen:

- Det var en god indsats fra Midtjylland, og det kunne sagtens været blevet til mere, end hvad det endte med.

- FC Midtjylland var i fuld kontrol i første halvleg. De havde styr på det defensivt og fik faktisk et straffespark, der ikke var der, dømt imod sig. I anden halvleg var det et nyt straffespark, der vækkede Braga. Og så blev chancen for et resultat ødelagt af et Braga-mandskab, der pludselig sprudlede. Til sidst skal FCM satse, og de satser rigtig meget. Derfor blev det 3-1, og det er et lidt misvisende resultat. 2-1 havde været mere fair. Jeg synes sagtens, at FC Midtjylland kunne have fortjent at få et uafgjort resultat med fra Portugal.

FCM kom foran i første halvleg, men Braga ender som sejrsherrerne med 3-1. Video: TV 2 Sport

FC København 3 - 1 Lincoln Red Imps FC

Andreas Laudrup

- FCK består, fordi de vinder. De får de tre point, som de skulle have. Spillet flød ikke 100 procent, men det vigtigste er sejren, så det er bestået.

- De kommer foran hurtigt. De første 10-15 minutter spiller de rigtig fint og fokuseret. Så slækker de på det og lukker Lincoln ind i kampen. Det er ærgerligt. Så får de staffespark i slutningen af 1. halvleg, jagter 3-1 og får det. Derfra lukker de kampen ned uden at have de store chancer. Vi forventer et sprudlende FCK-hold på hjemmebane, og det fik vi ikke 100 procent her til aften.

FCK vinder med 3-1 over Lincoln i Conference League. Video: TV 2 Sport