Fodbold

Rødt kort irriterer stadig Delaney

Thomas Delaney fik karrierens første røde kort i weekendens kamp mod Espanyol. Han erkender nu, at det var hans egen skyld.

Det er efterhånden fem dage siden, at en frustreret Thomas Delaney måtte forlade Sevillas hjemmebane, Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Her fik han sit første røde kort i karrieren, da dommeren gav ham to advarsler på ti sekunder. Den danske landsholdsspiller sætter for første gang ord på, hvad han tænker om episoden.

- Det var min fejl, og det irriterer mig stadig. Jeg var for følelsesladet i det øjeblik. Jeg så resten af kampen på tv, og jeg kunne ikke sidde stille i omklædningen.

- Det var rent stress. Jeg var først i stand til at slappe lidt af efter det andet mål. Fordi det gjorde det unødigt svært for os, siger Delaney til det tyske medie Kicker.

Det første gule kort fik han, fordi han slog ud med armen og brokkede sig over et frispark til Espanyol. Den anden advarsel fik han, fordi han reagerede ved at vise dommeren sin tommelfinger og derefter klappe mod ham, mens han stod med ryggen til.

Thomas Delaneys cheftræner, Julen Lopetegui, mener også, at det var en klar fejl fra danskeren.

- Thomas ved godt, sådan en handling ikke må finde sted. Men det er dommerens beslutning, og jeg synes ikke, det var helt afbalanceret, siger Sevillas træner Julen Lopetegui til klubbens hjemmeside.

På trods af Thomas Delaneys udvisning vandt Sevilla 2-0 over Espanyol.

Danskerens klub var igen i aktion onsdag aften, hvor de spillede 1-1 mod Wolfsburg. Thomas Delaney sad på bænken under hele kampen.