Fodbold

Kunne intet stille op, selvom Randers-aktion var forudset

Randers FC scorede endnu engang efter en standardsituation, da kronjyderne spillede uafgjort mod Cluj.

Clujs træner Dan Petrescu kapitulerer efter mødet med Randers i Conference League.

Der er ganske enkelt ikke ret meget at stille op, når Randers har dødbolde, fortæller han efter kampen, hvor Randers scorede til 1-0 efter et hjørnespark.

- Jeg har set video af dem, og jeg ved, at de gode, og jeg ved, hvilke standardsituationer de bruger. Her til morgen trænede vi på den standardsituation, de scorede på, for de har scoret mange gange på den måde i Danmark, siger Petrescu til TV 2 SPORT og tilføjer:

- Men de er så gode, at vi ikke kunne forsvare på det. Normalt er vi gode på standardsituationer, og vi var også tæt på at score på det, men vi gjorde det ikke.

Så I har trænet præcis den standardsitution, som Randers scorede på?

- Ja, helt præcis. Men vi var ikke i stand til at stoppe det, fordi de er gode.

Det omtalte mål blev stanget i nettet af Alhaji Kamara efter 41 minutter. Med den grundige forberedelse in mente havde han forholdsvis meget plads i feltet, og derfor kunne målmanden intet stille op mod det kraftfulde hovedstød.

Det var Randers’ tredje scoring i Conference League. Og den tredje på hovedstød. Se de første mål fra premierekampen mod AZ Alkmaar herunder.

Målscoringen bølgede frem og tilbage mellem Randers og AZ Alkmaar, da de to hold mødtes i Conference League i Jylland. Video: TV 2 SPORT

Opgøret i Cluj endte 1-1, og dermed ligger Randers nummer tre i gruppen.