Fodbold

Modstander kopierer Ronaldos jubelscene på Old Trafford

Evertons Andros Townsend udlignede til 1-1 mod Manchester United og prøvede efterfølgende at kopiere Cristiano Ronaldos legendariske jubelscene.

Selv for en verdensstjerne som Cristiano Ronaldo kan det være svært at tage patent på en jubelscene.

Det må Manchester United-spilleren erkende, efter han og holdkammeraterne lørdag spillede 1-1 på hjemmebane mod Everton.

Jeg skulle måske have brugt lidt længere tid på jubelscenen, for det var ikke særlig godt udført

Andros Townsend

Efter Andros Townsend havde udlignet til 1-1 for Everton, løb han således ud mod hjørneflaget, hvor han lavede det karakteristiske spring med en vending på 180 grader i luften, mens armene blev kastet op over hovedet, inden de endte fuldt udstrakt.

Midt på banen var ophavsmanden vidne til episoden, der ovenikøbet udspillede sig på Old Trafford. Efter kampen kunne Townsend dog fortælle, at det ikke var en provokation eller for at være sjov, men at det i stedet var en oprigtig hyldest til Ronaldo.

- Ronaldo er mit idol. Jeg så Cristiano Ronaldo, da jeg voksede op, og jeg har brugt adskillige timer på træningsbanen på at kopiere hans teknik. Jeg skulle måske have brugt lidt længere tid på jubelscenen, for det var ikke særlig godt udført.

- Det var en form for respekt til Cristiano Ronaldo, nu hvor jeg delte samme bane som ham, sagde han til engelske BT Sport.

Skarp Everton-kontra førte til udligning

Cristiano Ronaldo startede kampen på bænken, hvorfra han kunne se holdkammeraten Anthony Martial sparke Manchester United foran i første halvleg.

Efter pausen kom Ronaldo på banen. Her fik Everton pludselig en kontramulighed, der blev eksekveret perfekt, så Andros Townsend til sidst var alene igennem og altså kunne udligne.

- Det var fantastisk. Demarai (Gray, red.) gjorde, hvad Demarai gør bedst, da han brugte sin fart og styrke i kontraangrebet. Og lige så snart Doucoure fik bolden, vidste jeg, at med den kvalitet og det overblik, han har haft hele sæsonen, så skulle jeg bare følge med, og så ville jeg få den serveret. Heldigvis forblev jeg rolig og lagde den ind i hjørnet, slog Townsend fast.

Det uafgjorte resultat fratog United muligheden for at overtage førstepladsen i Premier League, hvor man er a point med Liverpool, som dog har spillet en kamp mindre. Everton er som United på 14 point.