Fodbold

Yussuf Poulsen er helt sikker på, Danmark kommer til VM

Yussuf Poulsen er helt sikker på, at Danmark kommer til VM i Qatar. Flere i landsholdslejren håber det sker i et fyldt Parken på tirsdag.

Ingen lande har præsteret lige så flot som Danmark ved VM-kvalifikationen, og der er trods alt 60 hold med.

18 point i 6 kampe og en målscore på 22-0 taler sit eget sprog, og derfor er de danske spillere også mødt ind i landsholdslejren fyldt med selvtillid.

Faktisk i en sådan grad, at Yussuf Poulsen allerede nu tør forsikre om, at Danmark kommer med til VM i Qatar næste år.

- Vi skal nok klare det. Om det så bliver i den her eller næste samling, er jeg helt sikker på, vi nok skal være med til VM, siger han til TV 2 SPORT.

- Det er det, vi alle sammen går efter; at være med til de her store turneringer. Det er det, der er det fede. Det tror jeg, hele nationen kan skrive under på efter det, vi var vidne til i sommer.

Gruppe F (efter seks kampe)

  1. Danmark: 18 point (22-0)
  2. Skotland: 11 point (9-5)
  3. Israel: 10 point (14-11)
  4. Østrig: 7 point (9-13)
  5. Færøerne: 4 point (4-14)
  6. Moldova: 1 point (3-18)

Håber at kvalificere sig i Parken

Danmark møder lørdag aften Moldova på udebane, og hvis det bliver til en sejr, kan Danmark officielt sikre sig en plads ved VM på tirsdag i Parken mod Østrig.

- Det kunne være fedt at gøre det færdigt. Især i Parken og få lov til at feste. De andre par gange har vi jo gjort det i Dublin, så det vil være fedt at kunne gøre det i Parken, siger Yussuf Poulsen.

Hvis Danmark allerede skal sikre sig VM-billetten på tirsdag, kræver det en sejr over Moldova lørdag. Her er Danmark storfavorit, men netop derfor skal Danmark være ekstra godt forberedt. Det siger til Joakim Mæhle til TV 2 SPORT.

- Vi så på Færøerne, at vi på ingen måde skal undervurdere nogen modstander. Alle kampe kan og vil blive svære, så vi skal dertil med et mindset om at vinde. Vi må ikke tænke for tidligt på, hvad der kan ske på tirsdag. Vi skal forberede os godt og tage den første kamp mod Moldova, siger Mæhle.

Landstræner Kasper Hjulmand tilslutter sig sine spillere, og glæder sig over tanken om at kunne kvalificere sig i et udsolgt Parken.

- Det vil være helt vildt fedt. Jeg håber, vi tager til Moldova og vinder den kamp, så vi får en helt vildt fed kamp i Parken sammen med vores fantastiske fans. Det kunne bare være en helt vildt fed forløsning at fejre det sammen med vores fans og måske være det første hold i verden, der kvalificerer os. Det vil være stort at kunne fejre det med befolkningen, siger han til TV 2 SPORT.

Lørdagens udekamp mod Moldova spilles lørdag klokken 20.45.