Fodbold

LaLiga-fyringer to dage i træk

Getafe har fået en dårlig start på sæsonen i La Liga og valgte mandag at fyre Michel som cheftræner.

Bundklubben i den spanske La Liga, Getafe, har efter bare otte kampe fyret sin træner, den tidligere Real Madrid-spiller Michel.

Det meddelte klubben mandag.

Getafe har fået et point ud af 24 mulige.

Kun en gang tidligere i ligaens nyere historie har en klub fået en tilsvarende dårlig start på sæsonen.

I 2017/2018 formåede Malaga også kun at skrabe et point sammen i de første otte kampe, og det skete også med Michel som cheftræner.

Den nu 58-årige Michel havde også ansvaret for Getafe fra 2009 til 2011, og han vendte tilbage til klubben, kort før denne sæson begyndte.

Fyringen er den anden i La Liga i denne sæson. Søndag sagde Levante, der ligger tredjesidst med fire point, farvel til træner Paco Lopez.

Koeman kan blive den tredje

Dermed kan Barcelonas træner Ronald Koeman blive den tredje LaLiga-træner, der bliver bedt om at pakke sine ting i denne sæson.

Barcelona-træneren har gennem flere uger været nævnt som fyringstruet i adskillige medier, og faktisk havde TV 2 SPORTs fodboldeksperter Mads Junker og Peter Graulund forventet, at han allerede var fortid nu.

Inden weekendens udekamp mod Atlético Madrid, som Barcelona tabte, udtalte Koeman selv:

- Jeg kan ikke sige noget. Men jeg har øjne og ører og ved, der er mange ting at filtrere, men jeg forestiller mig, at noget af det er sandt. Men ingen har fortalt mig noget.

Barcelona gik ind til landsholdspausen på niendepladsen i LaLiga.