Fodbold

Pernille Harder sikrer CL-point med overtidsscoring

Chelsea var bagud med to mål, inden holdet fik vendt opgøret i de døende sekunder ved Pernille Harder.

Danske Pernille Harder var på pletten i overtiden, da hun sikrede Chelsea det ene point i 3-3-opgøret mod tyske Wolfsburg i Champions League onsdag aften.

Det engelske hold kom tidligt i anden halvleg bagud med to mål, men fik vendt opgøret i de døende sekunder. Wolfsburg havde den danske angriber Sofie Svava med på bænken i hele opgøret.

Det var første runde af Champions League-gruppespillet. I gruppens anden kamp mødte Juventus ude schweiziske Servette FC. Det opgør vandt italienerne med hele 3-0 og indtager derfor gruppens førsteplads.

Chelsea kom bedst fra start i opgøret mod Wolfsburg med en hurtig scoring efter 12 minutter. Målet stod Sam Kerr for.

Føringen holdt dog blot seks minutter, inden Tabea Wassmuth udlignede. Ikke lang tid efter tog Wolfsburg også føringen ved Jill Roord, inden Wassmuth endnu en gang fandt netmaskerne kort efter pausen.

Chelsea svarede hurtigt igen med en reducering af Bethany England. Og til sidst var det altså Harder, som fik en afgørende rolle med sin 3-3-scoring mod sin tidligere klub.

I en af de andre Champions League-grupper kom Caroline-Sophie Møller i aktion for Real Madrid, der ude vandt 1-0 mod ukrainske WFC Zhytlobud-1.

Danskeren fik dog blot seks minutter på banen.