Fodbold

Lindstrøm er stolt over speciel gave fra verdensstjerne

Jesper Lindstrøm var med til at vinde over mægtige Bayern München i weekenden, hvor han efter sejren fik Leroy Sanés spillertrøje.

Det er gået stærkt for U21-landsholdsstjernen Jesper Lindstrøm efter sit skifte væk fra Superligaen.

I sommer skiftede offensivspilleren Brøndby ud med Eintracht Frankfurt i Bundesligaen. Og det er gået godt for det danske stjerneskud efter skiftet.

Lindstrøm har bidt sig nogenlunde fast i startopstillingen, og i weekenden var danskeren at finde blandt de startende elleve, da Frankfurt overraskende vandt på udebane over Bayern München.

- Sejren over Bayern er noget af det største, der er sket i mit liv. Bare det at kunne spille mod navne som Leroy Sané, Robert Lewandowski, Thomas Müller og Manuel Neuer er vildt. Det er jo navne, man for fem-syv år siden sad og så i fjernsynet og tænkte ”wauw”. At jeg så nu kan spille mod dem og endda også vinde over dem, det er helt vanvittigt. Det er som at vinde et mesterskab. Det er kæmpestort.

Efter kampen gik Lindstrøm over til en af de store Bayern-stjerner. Og der var jackpot.

- Det er spillere, man ikke turde håbe på at besejre, og det giver bare lidt ekstra, at jeg fik lov til at bytte trøje med Sané efter kampen. Jeg er stolt over at kunne se tilbage på min karriere om nogle år og kigge på sådan en trøje, siger Lindstrøm til TV 2 SPORT.

Frankfurt vandt 2-1 på Allianz Arena i München, hvor danske Jesper Lindstrøm fik de første 60 minutter. Inden kampen gav Frankfurt odds 21 hos flere bookmakere. Det svarer til, at de vurderede sandsynligheden for en Frankfurt-sejr til 4,8 procent.

Sejren var tiltrængt i Frankfurt-lejren. Det var således klubbens første sejr i indeværende Bundesliga-sæson, hvor det var blevet til fem uafgjorte kampe og et enkelt nederlag inden.

Afsted med U21-landsholdet

Jesper Lindstrøm har i en alder af 21 år noteret sig for to A-landsholdskampe.

I disse dage er Lindstrøm dog ikke udtaget til Kasper Hjulmands hold, men i stedet er han samlet med U21-landsholdet, for hvem der venter to meget vigtige kampe.

Torsdag venter Skotland i EM-kvalifikationen, mens det gælder Belgien i samme turnering tirsdag. To hold, der må antages at være Danmarks største konkurrenter i en gruppe, hvor også Kasakhstan og Tyrkiet er at finde.

- Det er altid en stor mundfuld i de her kampe. Der mange gode landshold. Skotland er måske et hold, man ikke regner med, er særligt gode, men de har spillere fra de største ligaer i deres førsteholdstrup. Så det bliver svært, men vi har selv suveræne spillere.

- Vi er klar, og jeg glæder mig bare til at spille med det her nye hold, hvis man kan kaldet os det. Jeg har høje ambitioner, så selvfølgelig skal vi kvalificere os, siger Lindstrøm.

Torsdag aften kan du se U21-landskampen mellem Danmark og Skotland på TV 2 SPORT X fra klokken 19.30.