Fodbold

Østrigske medier er skeptiske: - De burde følge Danmarks eksempel

Østrig skal bruge tre point mod Danmark, hvis håbet om en andenplads i gruppen skal holdes i live. Nationale medier tvivler dog på sejren.

De har ryggen mod muren.

Det må de østrigske landsholdsspillere indse inden kampen mod Danmark tirsdag aften. En sejr er nemlig påkrævet, hvis de skal holde håbet om en andenplads i VM-kvalifikationsgruppen i live. En andenplads vil sikre playoffkampe og mulighed for VM-deltagelse i 2022.

De østrigske medier er dog skeptiske i forhold til at hente de tre point - især når modstanderen er Danmark.

Salzburger Nachrichten: - Det, som Østrig mangler, er ikke kvaliteten, men simpelthen mentaliteten. David Alaba og company burde følge det eksempel fra det hold, der næsten er kvalificeret – Danmark. Her er selvtillid og selvbilledet dybt forankret i landsholdet.

- Det er et hold, hvor der ikke kun er fremgang i forhold til spillet, men også i populariteten blandt landets fodboldfans.

Danmark har en anden spilstruktur og meget mere kvalitet

Kronen Zeitung

De østrigske medier fremhæver blandt andet de dårlige resultater i september, hvor det blev til et 2-5-nederlag til Israel og et 0-1-nederlag til Skotland.

Imens har Danmark hentet sejre på stribe.

Kronen Zeiting: - Danskerne har en defensiv kompakthed, og det er kombineret med et stærkt angrebsspil. De har den store fordel, at de har kunne falde tilbage på den samme trup igennem hele VM-kvalifikationen. Og det kan give østrigerne store problemer.

- Danmark har en anden spilstruktur og meget mere kvalitet.

Die Presse: - Østrig er klar outsider, når de besøger holdet i København. Det pletfri førerhold demonstrerer imponerende, hvad der er muligt som et lille fodboldland med taktik og holdånd.

Stillingen i Gruppe F

  1. Danmark - 21 point
  2. Skotland - 14 point
  3. Israel - 10 point
  4. Østrig - 10 point
  5. Færøerne - 4 point
  6. Moldova - 1 point

Der resterer tre kampe i gruppen. Østrig skal møde Danmark (ude), Israel (hjemme) og Moldova (hjemme).