Fodbold

Svarer stjerne igen: - Ville han også sige det, hvis Belgien vandt?

Thibaut Courtois har været særdeles kritisk over Belgiens kamp om tredjepladsen i Nations League. Men nu svarer national ekspert ham igen.

- Den her kamp er bare en pengekamp, og det må vi være ærlige omkring.

Ordene kom fra målmanden Thibaut Courtois inden Belgiens kamp mod Italien i Nations League, hvor de spillede om tredjepladsen.

Courtois skal indse, at de store penge, som han også selv tjener, skal komme et sted fra

Gert Verheyen, tidligere belgisk fodboldspiller

Den belgiske landsholdsmålmand gav ikke meget for kampen og mente, at den kun var sat i verden ”for at give ekstra penge til UEFA.”

Det er dog ikke alle, der er helt enige i Courtois’ udtalelser.

Den tidligere belgiske fodboldspiller Gert Verheyen, der nu fungerer som ekspert, stiller spørgsmålstegn ved om målmanden ville mene det samme, hvis Belgien gik hele vejen.

- Jeg tror ikke, han villa have sagt det, hvis Belgien havde vundet Nations League. Det ville i hvert fald have været et stærkere signal, siger Verheyen ifølge Sporza.

- Courtois skal indse, at de store penge, som han også selv tjener, skal komme et sted fra. Det belgiske fodboldforbund får syv millioner euro for fjerdepladsen i Nations League, og en del af det går til spillerne. Så man skal altid være forsigtig med den slags udsagn.

Thibaut Courtois stod hele kampen, da Belgien tabte med 1-2 til Italien søndag i kampen om tredjepladsen i Nations League.

Frankrig vandt det hele, da de slog Spanien med 2-1 i finalen.