- Det er en af de fedeste aftener længe, siger Mæhle

Joakim Mæhle scorede målet, da Danmark spillede sig til VM 2022.

Det kunne næsten ikke være anderledes.

Danmark vandt igen-igen-igen-igen-igen-igen-igen, og Joakim Mæhle kronede sit store landsholdsår med at sende Danmark til VM 2022.

Tirsdag aften scorede den ultraoffensive venstre back målet, da Danmark slog Østrig med 1-0.

- Det betyder utroligt meget. Det er en af de fedeste aftenener længe. Det var ikke det kønneste fodbold, og heldigvis var vi to om at spille grimt. Men det vigtigste er, at vi har billetten til VM. Det er som sagt en af de fedeste aftener længe. Vi skal bare fejre det, siger matchvinder Joakim Mæhle til Kanal 5.

Det var Joakim Mæhles syvende mål for Danmark, og derfor blev han fortjent hyldet af de feststemte fans i Parken.

Kort efter slutfløjtet samlede Kasper Hjulmand sit hold i midtercirklen, og efter en lille snak brød jublen for alvor ud blandt spillerne.

Iført T-shirts med påskriften VI SKAL TIL VM 2022 løb spillerne rundt og sprøjtede øl ud over hinanden og folk omkring dem.

- Fantastisk, udbryder Kasper Schmeichel til Kanal 5.

- Jeg spiller på et formidabelt hold, der er SÅ velfungerende. Vi har et trænerteam og en stab der gør, at intet er umuligt. Det er en ære og en fornøjelse at være en del af den udvikling, vi har været igennem. Vi har set klip fra tidligere kampe, hvor tribunerne var halvtomme. Og nu står vi her i dag. Vi kommer ind til den her kulisse. Vi har snakket og drømt om den her kærlighed så længe.

VM i Qatar spilles i december 2022.