Fodbold

Tottenham slår Newcastle i afbrudt Premier League-kamp

En nødsituation på tilskuerpladserne afbrød opgøret mellem Tottenham og Newcastle, som førstnævnte vandt 3-2.

Tottenham kom hurtigt bagud, men endte alligevel med at tage de tre point, da London-holdet søndag var på besøg hos Newcastle.

Pierre-Emile Højbjerg og danskerens holdkammerater vandt 3-2, men kampen vil nok blive husket for at være blevet afbrudt kort før pausen på grund af det, der blev kaldt en "medicinsk nødsituation" på tilskuerpladserne.

Der var spillet cirka 40 minutter, da spillet blev stoppet. På tv-billeder kunne man se Tottenhams Sergio Reguillon gå hen til dommer Andre Marriner og pege op på den ene tribune.

Begge klubbers læger søgte derefter hen mod den pågældende tribune.

Spillerne blev kaldt ud til sidelinjen, hvor de stod i en håndfuld minutter, indtil de endte med at blive sendt i omklædningsrummet.

Efter cirka et kvarter vendte spillerne tilbage på banen, og lidt efter blev spillet sat i gang igen.

Det er uvist, præcis hvad der skete, men på Twitter meddeler Newcastle søndag aften, at en tilskuer blev behandlet på stadion og kørt på hospitalet. Og vedkommende er nu ved bevidsthed og i stabil tilstand.

Det var Newcastles Callum Wilson, som sendte holdet i front allerede i andet minut. Newcastles fans, der for nylig kunne se deres yndlingsklub komme på nye hænder efter en årrække med den udskældte ejer Mike Ashley, kunne dog ikke juble ret længe.

Efter lidt over et kvarters spil gjorde Tanguy Ndombele det således til 1-1, og en håndfuld minutter derefter sparkede Harry Kane Tottenham i front efter oplæg fra Pierre-Emile Højbjerg.

Kane var selv oplægger, da Son Heung-min efter kampafbrydelsen gjorde det til 3-1.

Et selvmål i næstsidste minut skabte spænding, men Tottenhams føring bestod altså.