Fodbold

- Det var totalt hensynsløst, siger FCK-keeper om rødt kort

PAOK straffede Kamil Grabaras tidlige røde kort, da de scorede to mål inden pausen.

Langt tidligere end ventet måtte Kamil Grabara smide handskerne og traske mod Parkens omklædningsrum.

FC København-målmanden fik et direkte rødt kort allerede efter otte minutter af torsdagens Conference League-brag mod græske PAOK, som endte med et 1-2-nederlag til det danske hjemmehold.

Efter kampen var den 22-årige polak selvsagt træt af situationen.

- Jeg var ikke ked af det på mine egne vegne, men på holdets. De skulle spille 80 minutter mod et godt hold med en mand i undertal, og det er ikke det, man har lyst til, når atmosfæren er, som den er.

- Jeg har ondt af dem. Det er sådan, det er. Jeg vil aldrig have ondt af mig selv. Det var min fejl, og jeg er stolt af drengene derude, for jeg synes, de var tæt på, siger Grabara til TV 2 SPORT.

FCK-holdet blev fanget i en omstilling, hvor Grabara fór ud af sit mål. Han kom dog alt for langt ud. Faktisk helt derud, hvor man som målmand ikke må bruge hænder.

Grabara valgte dog at tage sine hænder i brug alligevel, hvorfor han helt korrekt måtte forlade banen.

- Det var totalt hensynsløst af mig. Men det er, som det er.

- Jeg ved ikke, om bolden ramte min arm eller skulder, det betyder heller ikke noget. Dommeren traf en beslutning, og jeg er ret sikker på, det var en rigtig beslutning, siger polakken.

Det røde kort var Grabaras første i sin tid som professionel fodboldspiller. Polakken kom til FC København i sommer og har siden sin ankomst været fast mand.

Rødt kort er ikke det, der irriterer Boilesen mest

Konsekvensen for det røde kort fik FC København hurtigt at mærke, for efter kort tid i undertal kom FCK bagud, og 20 minutter senere blev det forværret.

To mål, som ærgrer FC Københavns vikarierende anfører, Nicolai Boilesen.

- Det var hårdt. Vi gjorde det virkelig svært for os selv ved at blive en mand mindre så hurtigt. Men det er ikke det, der irriterer mig mest, for det sker i fodbold. Det, der irriterer mig mest, er, at vi giver to så nemme mål væk, siger landsholdspilleren til TV 2 SPORT.

I slutminutterne reducerede Pep Biel, men til trods for et massivt pres formåede hjemmeholdet ikke at få point. Dermed er de nu nummer to i gruppen.

Europa Conference League Grp. F

Europa Conference League Grp. F
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
15401135+812
2522185+38
3522164+28
45005215-130