Fodbold

Mæhle mødte idolet Ronaldo: - Han blinkede til mig

Joakim Mæhle spillede hele kampen, da Atalanta mødte Manchester United på Old Trafford.

Onsdag var en forunderlig aften for Joakim Mæhle, der med Atalanta tabte til Manchester United.

Det startede godt med en føring på 2-0, men ti minutter før tid fuldendte Cristiano Ronaldo Uniteds comeback, så hjemmeholdet vandt 3-2.

Det var grundlag for en vis skuffelse i Atalanta-lejren, fortæller Mæhle til TV3 Sport. Men det gav også landsholdsspilleren en oplagt mulighed for at anerkende sit idol Cristiano Ronaldo efter kampen.

- Jeg spurgte ikke efter trøjen, men jeg fik lige rost ham for målet og spurgt, om det er rigtigt, at han er 36. Han blinkede og sagde: ”Ja, det er det,” fortæller Mæhle til TV3 Sport.

Mæhle har dog også grund til at rose sig selv og sine holdkammerater. Atalantas pauseføring på 2-0 var nemlig første gang, Manchester United var bagud med to mål halvvejs i en Champions League-hjemmekamp.

Det vendte Rashford, Maguire og Ronaldo som nævnt i anden halvleg – og dermed har Ronaldo scoret i alle sæsonens Champions League-kampe. Det er anden gang, han scorer i tre gange i træk for Manchester United i Champions League. Første gang? I 2007/2008-sæsonen, hvor United vandt turneringen.

Med onsdagens sejr ligger Manchester United nummer et i gruppen.

Gruppe F efter 3 kampe

  1. Manchester United 6 point
  2. Atalanta 4 point
  3. Villarreal 4 point
  4. Young Boys 3 point