Fodbold

Randers arbejder på at købe profil: - Vi har en god dialog

Stephen Odey har imponeret alt og alle, siden han i sommer blev udlejet fra Genk til Randers. I kulissen arbejdes der på at gøre aftalen permanent.

Er det realistisk muligt?

- Ja, det synes jeg bestemt, det er.

Så kontant svarer Randers FC-sportsdirektør Søren Pedersen, da han bliver adspurgt om muligheden for at gøre lejeaftalen med Stephen Odey permanent.

- Vi har en god dialog med agenten og Odey, så jeg håber og tror, han også er Randers FC-spiller efter sommerferien, siger Søren Pedersen til TV 2 SPORT forud for torsdagens Europa Conference League-kamp mellem Randers og Jablonec fra Tjekkiet.

Baggrunden for den store interesse i 23-årige Odey kommer efter nigerianerens imponerende sæsonstart i Randers, hvor det er blevet til seks mål i otte kampe.

Odey er i denne sæson lejet ud fra Genk, men sportsdirektør Søren Pedersen fortæller til TV 2 SPORT, at der er en købsoption i lejeaftalen, som er inden for rækkevidde af, hvad Randers kan betale.

Stephen Odey

Alder: 23

Nationalitet: Nigeria 

Landskampe: To

Position: Angriber 

Nuværende klub: Randers FC (ejet af Genk) 

TIdligere klubber: 

Genk

FC Zürich 

Amiens SC

 

Thomasberg er imponeret

Cheftræner i Randers, Thomas Thomasberg, er også imponeret over den nye spiller, der hurtigt har fundet sig til rette i klubben.

- Det er svært ikke at være imponeret. Han er gået uimponeret til sagen, men det jeg er allermest tilfreds med er, at han er gået ind og har ønsket at være en del af holdet fra start. Det har man kunne mærke, siger Thomasberg til TV 2 SPORT.

- Han er faldet godt til i gruppen, og hans fodboldevner er gode. Han er træfsikker og har flere forskellige kompetencer, så det har været en god tilføjelse.

Kunne du tænke dig, at han var længere i Randers end blot et enkelt år?

- Ja, selvfølgelig kunne jeg det. Når man ser en, der har et rigtig godt niveau og har gjort en forskel, er det naturligt, at man gerne vil have de gode spillere. Det vil man altid som træner, siger Thomasberg.

Holder fødderne på jorden

Stephen Odey er glad for den positive omtale, der lige nu er omkring ham, men ønsker ikke at forholde sig til sin fremtid lige nu. I stedet vil han bruge sin energi på banen.

- Lige nu tager jeg et skridt af gangen. Mit fokus er lige nu på at spille fodbold, og så ser vi, hvordan alting går, siger han til TV 2 SPORT.

- Jeg har ikke behov for at imponere en masse. Jeg vil bare gerne imponere mig selv. Jeg er den vigtigste i alt det her.

Torsdag aften klokken 21.00 møder Randers Jablonec fra Tjekkiet i Europa Conference League-gruppespillet, og du kan se kampen direkte på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.