Fodbold

Brøndby hæfter sig ved én ting efter nederlag

Mikael Uhre og Niels Frederiksen bevarer optimismen efter torsdagens nederlag. Holdet spiller sig stadig frem til chancer, mener de i Brøndby-lejren.

Da de tre modstandere kom op af bowlen, stod det hurtigt klart, at de danske mestre ville få det svært i Europa League.

Lyon, Rangers og Sparta Prag er ikke hold, hvor Brøndby kan forvente sejre. Det står nu bøjet i neon halvvejs inde i gruppespillet, hvor Brøndby endnu ikke har vundet.

Torsdag aften var Niels Frederiksens tropper i Glasgow for at gæste de skotske mestre, og klasseforskellen var tydelig. Steven Gerrards mandskab vandt fortjent 2-0, men der er stadig masser af optimisme at spore i Brøndby-lejren.

- Jeg hæfter mig mest ved, at jeg faktisk kommer frem til chancerne og tror på, at de kommer. Det skal jeg bare blive ved med. Nogle gange sparker man også forbi, og det skal man være stor nok til.

- Jeg har en kæmpe chance i dag, hvor jeg ikke ramte målet. Jeg fik ikke det skru i, som jeg gerne ville, siger Brøndby-angriberen Mikael Uhre til TV 2 SPORT efter kampen.

Europa League Grp. A

Europa League Grp. A
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
15500154+1115
2521254+17
3511349-54
4502329-72

Cheftræner Niels Frederiksen var efter kampen ikke i tvivl om, at Rangers var den rigtige vinder.

- De vinder fortjent. Vi kan ikke sætte en finger på, at det er dem, der vinder. Vi gjorde alt, hvad vi kunne, men vi mødte et bedre hold i dag. Det skal vi ikke skjule, siger 'NF' til TV 2 SPORT.

'Det kunne have udviklet sig anderledes'

Han er dog meget enig med Uhre i, at Brøndby skal hæfte sig ved én ting trods nederlaget.

- Vi fik skabt to meget store muligheder i kampen, som vi ikke fik scoret på. Det er klart, at hvis vi skal have noget med herovre fra i dag (torsdag, red.), skal vi ramme vores topniveau. Det gør vi ikke helt, når vi ikke forsvarer vores indlæg og scorer på vores chancer.

- Havde vi scoret på den chance, vi havde i begyndelsen af anden halvleg, er det klart, at det var blevet en anderledes kamp. Det kunne have udviklet sig anderledes. I europæisk fodbold får man ikke mange chancer - specielt ikke på udebane, siger Niels Frederiksen.

Brøndby møder i næste Europa League-kamp Rangers hjemme på Brøndby Stadion. Opgøret bliver spillet den 4. november.