Fodbold

Randers var Danmarks lyspunkt, men skuffelsen fylder stadig

Randers FC spillede uafgjort for tredje gang i Conference League. Randers er det eneste danske hold, der ikke har tabt en europæisk gruppekamp i år.

Danmarks europæiske debutanter imponerede endnu en gang torsdag aften, men efter den tredje uafgjorte kamp på stribe fylder ærgrelsen også en del i Randers.

Det fortæller Vito Hammershøy-Mistrati, efter Randers spillede 2-2 ude mod Jablonec i Conference League.

- I pausen snakkede vi om, at vi skulle vinde. De var okay på omstillinger, men ellers synes jeg, vi var bedre end dem. Så jeg står faktisk og er lidt skuffet, siger Hammershøy-Mistrati til TV 2 SPORT.

- Jeg synes, vi har langt mere kvalitet, end de har. Vi er ganske vist bagud to gange i kampen, så det er lidt mærkeligt at sige, at vi er bedre - men vi ville lidt mere på banen, end de ville.

Jablonec 2 - 2 Randers

  • 35' 1-0: Cvancara
  • 36' 1-1: Odey
  • 53' 2-1: Cvancara
  • 90' 2-2: Odey (straffe)

Både Vito Hammershøy-Mistrati og flere andre mener, at Randers spillede bedre end Jablonec i store dele af torsdagens kamp. Dermed lyste Randers op som Danmarks højdepunkt på en aften, hvor FC Midtjylland endnu engang satte point til på hjemmebane, mens både FCK og Brøndby tabte deres europæiske kampe.

- Jeg gør bare mit arbejde, siger angriber

Randers var også tæt på at tabe, men kort før tid udlignede Stephen Odey på et straffespark. Det var hans ottende mål for Randers, siden klubben lejede ham i Genk i slutningen af august.

- Jeg gør bare mit arbejde. Det er en angribers job at score, og når holdet også spiller godt, vil jeg selvfølgelig gøre mit bedste for at hjælpe et hold, siger Odey til TV 2 SPORT og tilføjer:

- Uafgjort var ikke, hvad vi kom for. Men vi mødte en stærk modstander, og uafgjort er også et godt resultat for os. Nu kan vi tage hjem og se frem mod de næste kampe.

Lyn-analyse

Randers har et godt hold, og selvom det er første gang, de står i et europæisk gruppespil, så har de et bundrutineret mandskab. Randers har gjort det godt i alle tre kampe, og nu har de overstået to svære udebanekampe. Så der er bestemt mulighed for at gå videre for Randers. De har gjort det godt og leveret modne indsatser – det er stærkt, siger Jakob Michelsen, fodboldekspert på TV 2 SPORT. 

Randers deltager i Conference League som vinder af den danske pokalturnering. Efter tre gange uafgjort håber Vito Hammershøy-Mistrati, at klubben også kan prøve at vinde i Europa.

De seneste kampe i Rumænien og Tjekkiet har ikke været de fedeste steder, så jeg glæder mig til at komme til Randers med en lidt bedre bane og en masse fans. Der er jeg sikker på, vi kan hive tre point mod Jablonec og Cluj.

Europa Conference League Grp. D

Europa Conference League Grp. D
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
1532073+411
2514098+17
351316606
4501427-51