Fodbold

Brøndby-fan blev paf, da ejer efterlyste ham

Fire uheldige Brøndby-fans kæmpede sig til Skotland og så de sidste 20 minutter af kampen mod Rangers. Nu belønnes de af Jan Bech Andersen.

Fyldt med frustration kæmpede de med næb og klør for at nå frem for at støtte Brøndby.

Nu vælter støtten til dem ind.

Brøndby-fan Martin Flindt skulle med sin ven Jacob Beck til Glasgow for at støtte deres hold i torsdagens Europa League-kamp mod Rangers.

På grund af forsinkede fly endte turen i et sandt mareridt. Men sammen med to andre Brøndby-fans, der var endt i samme problemer, kæmpede de til det sidste og nåede frem til Ibrox, da stadionuret rundede 70 minutter.

Læs om hele rutsjebaneturen i denne artikel. Netop det gjorde Brøndby IF-ejer Jan Bech Andersen.

Det fik ham til at dele TV 2 SPORTs artikel på sin Instagram-profil, hvor han i teksten efterlyste Martin Flindt og de tre andre Brøndby-fans.

Det var folk hurtige til at opfange på Twitter, og kort efter vidste Martin Flindt besked.

- Jeg blev helt paf og meget overvældet, siger Martin Flindt til TV 2 SPORT.

Han skrev til Jan Bech Andersen og fik et langt svar tilbage.

I beskeden takkede Brøndby-ejeren ifølge Martin Flindt for støtten og understregede, hvor flot og fedt det var, de gjorde det.

- Det var lidt en underlig fornemmelse, at han følte, vi havde gjort noget for klubben, når det jo egentlig bare var os selv, vi havde gjort det for.

- Vi gjorde bare, hvad næsten alle ville have gjort, siger Martin Flindt.

En tur i Laudrup-loungen

Sidst, men ikke mindst, så tilbød Jan Bech Andersen Martin Flindt, hans ven og de to andre Brøndby-fans at komme i Laudrup-loungen til Brøndbys Europa League-kamp mod franske Lyon den 25. november.

Det blev naturligvis et stort ja tak fra alle fire, der kan se frem til en ny oplevelse, hvor det hele forhåbentligt går lidt bedre.

- Vi er bare sindssygt glade og næsten lykkelige over, at noget, vi gik og var så frustreret over, ender i en rigtig god og sjov historie.

- Og at vi så får den anerkendelse, det er helt sindssygt, siger Martin Flindt.